Weibulls Gräsmattedress 40L 12-pack

Weibulls Gräsmattedress 40l Helpall 54 säckar inkl frakt

Weibulls Torvfri Planteringsjord 40l 6st säckar

Weibulls Torvfri Planteringsjord 40l 6st säckar

Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV 40l 11st säckar

Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV är en 100% naturlig jord för växtodling med hjälp av naturgödsel. Få en stark start för dina växter med en KRAV-godkänd jord. Spara tid och energi med hemleverans av en bundling med 11 st 40-liters säckar.

Till 799,00 kr

Ej i lager

SKU
28015-10

* Obligatoriska fält

Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV är en specialkomponerad jord som är 100% gjord av naturliga råvaror. Denna jord ger dina växter en stark start och optimala förutsättningar för tillväxt. Den är perfekt för dig som vill att dina grönsaker ska växa med hjälp av naturgödsel. Naturgödsel har en långvarig verkan, men ger inte samma snabba resultat som mineralgödsel.

Med Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV får du en jord som är godkänd av KRAV, vilket betyder att du stöttar en mer ansvarsfull och miljövänlig odling, där inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel används, och du kan känna dig säker på att du använder en produkt som är gjord av högkvalitativa och naturliga råvaror. 

Jorden levereras direkt till tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Leveranstiden är ca 2-5 arbetsdagar, och du får en avisering per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

Beställ Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV hem till dig själv och spar tid och energi jämfört med att åka till butiken. Du slipper fylla bagageluckan eller släpkärran och köra hem allt själv. Denna bundling är med 12 st 40-liters säckar, så du har tillräckligt med jord för dina planteringar.