Weibulls Gräsmattedress 40l 24st säckar

Weibulls Gräsmattedress 40l 24st säckar

Weibulls Sandlådesand 20kg 8st säckar

Weibulls Sandlådesand 20kg 8st säckar

Weibulls Gräsmattedress 40l Helpall 54 säckar inkl frakt

Weibulls Gräsmattedress mjukar upp hårda ytor och förbättrar sandiga jordar, vilket skapar optimala förhållanden för gräsets tillväxt. Detta ger dig en frodig och välkomnande trädgård. Gräsmattedressen består av en balanserad mix av sand och mull som främjar gräsets tillväxt och ger en tätare gräsmatta. Den innehåller även gödsel för att fungera som stödsådd och ge dig en jämnare och mer estetiskt tilltalande gräsmatta. Beställ Weibulls Gräsmattedress och få hemleverans av 51 säckar på en pall, vilket sparar tid och energi.

Till 4 399,00 kr

I lager

SKU
28030-9
Anpassa Weibulls Gräsmattedress 40l Helpall 54 säckar inkl frakt
54 x Weibulls Gräsmattedress 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Gräsmattedress 40L 12-pack

4 399,00 kr

Översikt

    Weibulls Gräsmattedress bidrar till att skapa en frodig och välkomnande gräsmatta genom att mjuka upp hårda ytor och förbättra sandiga jordar. Dressen behåller fuktigheten och skapar optimala förhållanden för gräsets tillväxt, vilket ger dig en grönare och mer inbjudande trädgård.

    Gräsmattedressen består av en balanserad mix av sand och mull som främjar gräsets tillväxt, vilket ger dig en tätare gräsmatta med fler nya skott. Den innehåller även en lagom mängd gödsel för att fungera som stödsådd, så att du kan fylla i kala fläckar och åstadkomma en jämnare och mer estetiskt tilltalande gräsmatta.

    Genom att använda Weibulls Gräsmattedress kan du ge din gräsmatta den omsorg den förtjänar och uppleva långsiktiga resultat av en professionell behandling. Oavsett om du vill förbättra en befintlig gräsmatta eller anlägga en helt ny, kommer vår gräsmattedress att hjälpa dig att skapa en friskare och mer välmående trädgård. Med vår produkt kommer du snart att njuta av en välskött gräsmatta som är både vacker och funktionell.

    Ett av fördelarna med att beställa Weibulls Gräsmattedress är att du får hemleverans av 51 säckar på en pall, vilket sparar dig tid och energi jämfört med att åka till butiken och fylla bagageluckan eller släpkärran för att sedan köra hem allt själv.

    Leveransen av de 51 säckarna om 40 liter vardera sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstid är cirka 2-5 arbetsdagar och avisering sker per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.