Om Weibulls

Weibulls har en lång historia inom trädgårdsbranschen. Allt började för över 150 år sedan och sedan 2008 ägs Weibulls av Econova, Nordens ledande företag inom jord-och trädgårdsprodukter. Båda företagen har funnits länge i branschen och har vuxit, och växer, tillsammans. Vill du veta mer om företagen och lära känna oss ännu bättre? Här har vi samlat information kring hållbarhetsarbetet vi gör, samarbeten vi har tillsammans med andra aktörer och allt du vill veta om oss. Varmt välkommen till oss på Weibulls!

 

Hållbarhet och miljö

Hållbarhet är centralt i allt vi gör. Vi jobbar hela tiden med olika processer mot att vara cirkulära, i allt vi gör. Utveckling av våra produkter och ansvarsfulla inköp är bara några områden vi lägger stort fokus på.

 

Läs mer


Om Weibulls

Weibulls är ett företag som vill engagera en stor grupp av trädgårdsentusiaster och inspirera dem till att använda produkter som är bra för miljön.

 

Läs mer


Om Econova

Econova är sedan 2008 ägare av varumärket Weibulls. Sedan starten 1959 har Econova drivits av en stark vilja att ta tillvara på naturens resurser och återvinna.

 

Läs mer


Samarbeten 

Vi har flera projekt igång där vi samarbetar med bland annat Löfbergs och plantskolan Skogsträdgårdens växter. 

Läs mer

Återvinn våra förpackningar

Med appen Bower kan du panta våra förpackningar på din närmaste återvinningsstation. 

Läs mer

Fyllt med erbjudanden, trädgårdsinspiration
och spännande nyheter

Prenumerera på Weibulls nyhetsbrev och ta del av våra trädgårdsexperters erfarenheter, tips och ideér. Håll dig uppdaterad om vad som är aktuellt att göra i trädgården för månaden. Du får också information om spännande nyheter och våra bästa erbjudanden.

Nyhetsbrev!