Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV 40l 11st säckar

Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV 40l 11st säckar

Weibulls Torvfri planteringsjord 40l 24 st säckar

Weibulls Torvfri planteringsjord 40l 24 st säckar

Weibulls Torvfri Planteringsjord 40l 6st säckar

Weibulls Torvfri Planteringsjord är en näringsrik jordblandning med fibermull, barkmull, trädgårdskompost, naturgödsel och Plus Mineral. Denna innovativa jord ger en optimal grund för växternas tillväxt och hälsa, stärker motståndskraften mot sjukdomar och främjar näringsupptaget.

Beställ 6 säckar med bekväm hemleverans till din bostad. Idealisk för plantering av träd, buskar och rabattväxter, samt förbättring av befintlig jord. Notera att jorden inte är lämplig för frösådd och sticklingar.

Till 819,00 kr

I lager

SKU
28018-4
Anpassa Weibulls Torvfri Planteringsjord 40l 6st säckar
6 x Weibulls Torvfri planteringsjord 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Torvfri Planteringsjord 40l 6st säckar

819,00 kr

Översikt

  Weibulls Torvfri planteringsjord är en innovativ jordblandning som erbjuder en optimal grund för växternas tillväxt och utveckling. Denna speciella jordblandning innehåller en kombination av fibermull, barkmull, trädgårdskompost, naturgödsel och Plus Mineral, vilket skapar en näringsrik jord som främjar en hälsosam växtkraft.

  Tack vare naturgödslet får jorden en rik näringstillförsel, medan Plus Mineral – ett stenmjöl med höga halter av kisel, järn och magnesium – stödjer växternas tillväxt, förstärker deras motståndskraft mot sjukdomar och förbättrar deras förmåga att ta upp näring ur jorden.

  Weibulls Torvfri planteringsjord passar utmärkt för plantering av träd, buskar och rabattväxter i hela trädgården, men fungerar även för jordförbättring. Det är viktigt att notera att denna jord inte är lämplig för frösådd och sticklingar.

  En stor fördel med att välja Weibulls Torvfri Planteringsjord är bekvämligheten med hemleverans av 6 säckar direkt till din bostad. Det innebär att du kan undvika att köra till butiken, fylla upp bagageluckan eller släpkärran och transportera allt hem på egen hand.

  Leveransen sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Leveranstiden varierar mellan 4-7 arbetsdagar, och kunden blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

  Sammanfattningsvis erbjuder Weibulls Torvfri Planteringsjord en unik lösning för trädgårdsprojekt som innefattar plantering av träd, buskar och rabattväxter, samt förbättring av befintlig jord. Den snabba leveranstiden och bekväma hemleveransen av 6 säckar gör det enkelt för alla som vill planera och genomföra sina projekt med framgång, oavsett om man är trädgårdsentusiast eller inte.