Årets frönyheter 2023

Våra frönyheter 2023 bjuder in till en färg- och smakrik odlingssäsong!

KRAV-märkta fröer 

Bland de KRAV-märkta nyheterna utmärker sig bland annat en vallmo i fantastisk färgställning som skiftar i vitt och lila, en vackert orangeröd solros och vintersquash ‘Leckør F1 i vacker silvergrå nyans. Bland de KRAV-märkta fröerna hittar du även gräslök, fänkål, gul lök, röd lök, kålrot, paprika, gurka och tomat. 

 

Vackra snittblommor 

Vi satsar stort på snittblommor för bukett med bland annat praktvädd, pionaster och rosenskära i vackra skära och aprikosa nyanser. Tillsammans med dramatiska riddarsporren ‘Fancy Smokey Eyes’ och skira rispen ‘Apricot Shades’ kan du skapa vackra buketter från sommar till höst. Årets zinnior kommer i nyanser från ljust krämgult till mörkt rödrosa och erbjuder en hel säsong med vackra blommor.  

Läckra tomater

Bland de ätbara nyheterna hittar du bland annat gurka, squash och ärter såväl som flera olika tomatsorter med olika färg, form och smak. Körsbärstomat ‘Bolstar Baloe’ F1 ger en riklig skörd av fantastiskt goda och söta aromatiska tomater som växer i stora klasar. ‘Rubylicious' F1 har en otrolig sötma och rik syrlighet. Med sin vackra orangeröda färg och härliga smak blir den till en favorit i sommarens sallader! 

 

Weibulls frönyheter erbjuder någonting för alla och lämnar ingen besviken. Upptäck alla nyheter här.

Författare: Pixie Kamfjord Karlsson
Senast uppdaterad: November 04, 2022