Weibulls Blåbär & Rhododendronjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Blåbär & Rhododendronjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Weibulls Krydd & Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 45 säckar inkl frakt

Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV 40l är en ekologisk och KRAV-certifierad jord som är idealisk för trädgårdsodling. Den innehåller stenmjöl rikt på kisel samt en organisk gödsel som stimulerar hälsosam tillväxt. Spar tid och energi med direktleverans till din tomtgräns

4 999,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28127-9

Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV 40l är mer än bara jord. Det är en naturligt rik och balanserad jordblandning som skapar optimala förutsättningar för växterna i din trädgård, växthus och odlingsbänkar. Tillverkad av naturliga råvaror och KRAV-certifierad, det betyder att det inte innehåller några kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Det är en viktig detalj, både för din trädgårds hälsa och för miljön.

Ett inslag i denna jord är dess innehåll av stenmjöl, som är rikt på kisel. Kisel, tillsammans med andra viktiga mineraler som järn, magnesium och kalcium, hjälper till att öka växtens förmåga att ta upp näring ur jorden. Detta resulterar i en mer robust växt som kan motstå sjukdomar och stödja en mer kraftfull tillväxt.

Förutom stenmjöl är Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV gödslad med KRAV-certifierad gödsel. Denna gödsel är organisk, samma typ som yrkesodlare av grönsaker använder för att främja riklig tillväxt och produktivitet.

Att välja KRAV-märkta produkter innebär att du stöttar en mer ansvarsfull och miljövänlig odling. Vid beställning av denna produkt får du 45 st 40-liters säckar levererade direkt till din tomtgräns inom 3-7 arbetsdagar, förutsätter ett hårdgjort eller asfalterat underlag för avlastning. Det sparar både tid och energi jämfört med att handla i butik.

Mer information
Artikel nr 28127