Weibulls Balkong & Urnjord 40l Helpall 51 säckar

Weibulls Balkong & Urnjord 40l Helpall 51 säckar

Weibulls Krydd & Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 45 säckar

Weibulls Krydd & Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 45 säckar

Weibulls Blåbär & Rhododendronjord 40l Helpall 51 säckar

Weibulls Blåbär & Rhododendronjord är en perfekt jord för surjordsväxter som kräver grov struktur och extra näring. Innehåller grov torv och bark för optimal struktur, samt mineralgödsel och mikronäring för utmärkt växtutveckling. Leveranstid: 3-7 dagar.

5 599,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28128-9

Weibulls Blåbär & Rhododendronjord är en utmärkt jordblandning anpassad för att främja tillväxt och utveckling av surjordsväxter såsom rhododendron, azalea, ljung och blåbär. Denna specialjord är framtagen med en grov struktur och lågt pH-värde, vilket gör den idealisk för dessa specifika växter.

Jordblandningen består av utvald grov torv H2-4 och bark, vilket skapar en stabil och strukturerad jord som är optimal för rhododendrons och andra surjordsväxters behov. Denna grova struktur, kombinerad med jordens låga pH-värde, skapar den perfekta miljön för att främja en hälsosam rotutveckling och tillväxt.

Ett annat viktigt inslag i Weibulls Blåbär & Rhododendronjord är inehållet av mineralgödsel och mikronäring. Dessa tillägg ger säker dosering av näring till växterna under ca 3-4 veckor, samt tillförsel av viktiga spårämnen (speciellt järn) som är nödvändiga för växtens utveckling.

Levererans sker direkt till din tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Observera att ett hårdgjort eller asfalterat underlag behövs för att lasta av godset. Vi meddelar dig minst en arbetsdag i förväg inför beräknad leverans, och leveranstiden är mellan 3 och 7 dagar.

Med Weibulls Blåbär & Rhododendronjord, får du högkvalitativ jord direkt till dörren, vilket sparar både tid och energi jämfört med att handla i butik.

Mer information
Artikel nr 28128