Weibulls Täckbark 40l 8st säckar

Weibulls Täckbark 40l 8st säckar

Weibulls Gräsmattedress 40l 24st säckar

Weibulls Gräsmattedress 40l 24st säckar

Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Få högkvalitativ jord för dina gröna projekt med Weibulls Trädgårdsjord. Hemleverans och en bundling med 39 st 40 liters säckar. Beställ hem och spara tid, samtidigt som du gör ett hållbart val.

Till 4 899,00 kr

I lager

SKU
740625-10
Anpassa Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt
39 x Weibulls Simontorp Kogödsel 40l KRAV   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

4 899,00 kr

Översikt

    Upplev trädgårdsmagin med Simontorp Kogödsel KRAV – en helt naturlig, komposterad gödsel för dina växter. Vår KRAV-godkända gödsel är baserad på kogödsel och torvmull och erbjuder långtidsverkande näring utan några tillsatser. Blanda den med vanlig jord vid sådd och plantering för att ge dina växter en riktig näringsboost.

    Vad kan vara enklare än att få denna kvalitetsprodukt levererad direkt till ditt hem? Du sparar både tid och energi jämfört med att åka till butiken, fylla bagageluckan eller släpkärran och köra hem allt själv. Leveransen sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet. Det är en förutsättning att du har ett hårdgjort eller asfalterat underlag för att vi ska kunna lasta av säckarna. Allt du behöver göra är att vänta på aviseringen per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Leveranstiden är endast ca 2-5 arbetsdagar!

    Med vår bundling får du 39 st 40 liters säckar, vilket ger dig gott om kogödsel för att ge dina växter den omsorg de förtjänar. Att välja KRAV-märkta produkter innebär att du stöttar en mer ansvarsfull och miljövänlig odling, där inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel används. Det innebär att din trädgård kommer att frodas, samtidigt som du bidrar till en bättre miljö.

    Unna dig och din trädgård det bästa! Beställ Simontorp Kogödsel KRAV och upptäck skillnaden som naturlig näring kan göra för dina växter!