838102.jpg

Weibulls Nordic Green 12kg, gräsfrö

838002_villa_classic_1kg_web.jpg

Weibulls Villa Classic 1kg, gräsfrö

Weibulls Skugga 12kg, gräsfrö

Skapa en vacker och slitstark gräsmatta i skuggiga ytor med denna speciellt framtagen gräsfröblandning. Trivs under trädgårdens fruktträd och erbjuder god övervintringsförmåga. Perfekt för varierande ljusförhållanden och temperaturer.
1 499,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838106

Weibulls Gräsfrö Skugga är en speciellt framtagen gräsfröblandning utformad för att trivas i skuggiga ytor, som exempelvis under trädgårdens fruktträd. Denna gräsfröblandning har en relativt god slitagetolerans och övervintringsförmåga, vilket gör den lämplig för användning i områden med varierande ljusförhållanden och temperaturer.

Blandningen består av rödsvingel, hårdsvingel och kärrgröe. Kombinationen av dessa gräsarter säkerställer att din gräsmatta kommer att trivas och frodas även i skuggiga lägen. Weibulls Gräsfrö Skugga passar utmärkt att användas i kombination med Extra Green för att skapa en vacker och tålig gräsmatta oavsett ljusförhållanden.

1kg räcker till cirka 40-50 m2. För att uppnå bästa resultat, förbered gräsmattan genom att rensa ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Så gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Weibulls Gräsfrö Skugga är det perfekta valet för dig som vill ha en gräsmatta som kan anpassa sig till skuggiga förhållanden och samtidigt vara slitstark och vacker. Med denna gräsfröblandning får du en grön och välmående gräsmatta som kommer att bli en viktig del av din trädgård och utomhusmiljö.

Satsa på Weibulls Gräsfrö Skugga och ge din gräsmatta en chans att trivas även i skuggiga delar av din trädgård. Upplev skillnaden med denna gräsfröblandning och förvandla din gräsmatta till en inbjudande utomhusmiljö som hela familjen kan njuta av.

Innehåll: Rödsvingel, Hårdsvingel och Kärrgröe

Mer information
Artikel nr 838106
Räcker till
  • 12 kg räcker till ca 450-600 m2
  • 30 st/pall