838105.jpg

Weibulls Villa Classic 12kg, gräsfrö

838106.jpg

Weibulls Skugga 12kg, gräsfrö

Weibulls Nordic Green 12kg, gräsfrö

Weibulls Nordic Green är en gräsfröblandning designad för nordiska förhållanden. Med en unik blandning av rödsvingel, ängsgröe och rödven, ger denna gräsfröblandning en tätvuxen, vacker och vinterhärdig gräsmatta.
1 350,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
838102

Weibulls Nordic Green är en exklusiv gräsfröblandning, designad för att ge en tätvuxen och vacker grön gräsmatta som passar perfekt i nordiska förhållanden. Denna unika blandning kombinerar rödsvingel, ängsgröe och rödven för att skapa en gräsmatta med mycket god slitstyrka och extra vinterhärdighet. Detta gör den lämplig för områden med risk för vinterskador.

Nordic Green är även utmärkt för södra delarna av Norden, där den ger en fin och mjuk gräsmatta. Tack vare rödven i blandningen så växer gräsmattan ihop snabbt efter eventuella skador, vilket säkerställer att den behåller sin vackra utstrålning även under tuffa förhållanden.

En förpackning på 1kg räcker till cirka 45-55 m2. För bästa resultat, förbered gräsmattan genom att rensa ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Så gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Weibulls Nordic Green är det idealiska valet för dig som vill ha en gräsmatta som klarar av de nordiska klimatförhållandena och som samtidigt ser vacker och välmående ut. Genom att använda denna gräsfröblandning får du en tålig och vacker gräsmatta som kommer att bli en viktig del av din trädgård och utomhusmiljö.

Gräsfröblandning är resultatet av Weibulls långa erfarenhet och expertis inom gräsfrö. Du kan lita på att Weibulls Nordic Green ger dig en gräsmatta som är både tålig och estetiskt tilltalande.

Innehåll: Rödsvingel, Ängsgröe och Rödven

Mer information
Artikel nr 838102
Räcker till
  • 12 kg räcker till ca 540-660 m2
  • 30 st/pall