838106.jpg

Weibulls Skugga 12kg

41914_Super_Gramino_6.5kg_web.jpg

Substral Substral Gräsmattegödsel Super Gramino

Weibulls Fritidshus 2,4 kg

Weibulls Gräsfrö Fritidshus är en unik blandning för lågunderhållsgräsmattor vid fritidshus, med torktolerans och anpassning till skuggiga lägen och bräckt vatten. Upplev en hållbar och vacker gräsmatta med färre klippningar som klarar bräckt vatten.

Innehåll: Rödsvingel, Hårdsvingel och Rödven
329,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838005
Weibulls Gräsfrö Fritidshus är en unik gräsfröblandning utvecklad för att skapa en gräsmatta som kräver låg näringsnivå, har hög torktolerans och klarar av skuggiga lägen. Perfekt för dig som önskar en bekymmersfri gräsmatta vid ditt fritidshus eller en gräsyta som inte kräver ständig skötsel.

Denna gräsfröblandning består av rödsvingel, hårdsvingel och rödven. Kombinationen av dessa gräsarter bidrar till en gräsmatta som växer långsamt i höjden, vilket innebär färre klippningar och mindre underhåll. Weibulls Gräsfrö Fritidshus är också anpassat för att klara av bräckt vatten, vilket gör det lämpligt för kustområden där sötvatten kan vara en bristvara.

En förpackning på 2,4 kg räcker till 120-150 m2. För bästa resultat, förbered gräsmattan genom att rensa ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Så gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Weibulls Gräsfrö Fritidshus är det idealiska valet för dig som vill ha en lågunderhållsgräsmatta som passar för områden med skugga eller bräckt vatten. Tack vare denna gräsfröblandning får du en hållbar och vacker gräsmatta som klarar av utmaningar i vårt växlande klimat och ger dig mer tid att njuta av ditt fritidshus.

Skaffa Weibulls Gräsfrö Fritidshus och upplev skillnaden med denna särskilt framtagna gräsfröblandning. Ge din gräsmatta den bästa chansen att växa och trivas i sin unika miljö och förvandla din fritidshus-trädgård till en avkopplande och inbjudande utomhusmiljö.

Innehåll: Rödsvingel, Hårdsvingel och Rödven
Mer information
Artikel nr 838005
Räcker till

2,4 kg rækker til ca. 120-150 m2