838002_villa_classic_1kg_web.jpg

Weibulls Villa Classic 1kg, gräsfrö

838008_838007_web.jpg

Weibulls Nordic Green 1kg, gräsfrö

Weibulls Fritidshus 2,4 kg, gräsfrö

Weibulls Gräsfrö Fritidshus är en unik gräsfröblandning utvecklad för att skapa en gräsmatta som kräver låg näringsnivå, har hög torktolerans och klarar av skuggiga lägen. Perfekt för dig som önskar en bekymmersfri gräsmatta vid ditt fritidshus eller en gräsyta som inte kräver ständig skötsel.
329,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838005

Weibulls Gräsfrö Fritidshus är en gräsfröblandning utvecklad för att skapa en gräsmatta som har låga krav näringsnivån, hög torktolerans och klarar av skuggiga lägen. Perfekt för dig som önskar en bekymmersfri gräsmatta vid ditt fritidshus eller en gräsyta som inte kräver ständig skötsel.

Denna gräsfröblandning består av rödsvingel, hårdsvingel och rödven. Kombinationen av dessa gräsarter bidrar till en gräsmatta som växer långsamt i höjden, vilket innebär färre klippningar och mindre underhåll. Weibulls Gräsfrö Fritidshus klarar också av bräckt vatten, vilket gör det lämpligt för kustområden där sötvatten kan vara en bristvara.

1kg räcker till 40-50 m2. För bästa resultat, förbered gräsmattan genom att rensa ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Så gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Weibulls Gräsfrö Fritidshus är det idealiska valet för dig som vill ha en lågunderhållsgräsmatta som passar för områden med skugga eller bräckt vatten. Tack vare denna gräsfröblandning får du en hållbar och vacker gräsmatta som klarar av utmaningar i vårt växlande klimat och ger dig mer tid att njuta av ditt fritidshus.

Innehåll: Rödsvingel, Hårdsvingel och Rödven

Mer information
Artikel nr 838005
Räcker till

2,4 kg rækker til ca. 120-150 m2