Weibulls Torvfri Planteringsjord 40l 6st säckar

Weibulls Torvfri Planteringsjord 40l 6st säckar

Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Torvfri planteringsjord 40l 24 st säckar

Få optimal tillväxt för dina växter med Weibulls Torvfri planteringsjord - en näringsrik jordblandning med fibermull, barkmull, trädgårdskompost, naturgödsel och Plus Mineral. Förbättra växtkraften med naturligt gödsel och stenmjöl som ökar motståndskraften mot sjukdomar.

Beställ 24 säckar online för enkel leverans direkt till din dörr. Weibulls Torvfri planteringsjord är perfekt för plantering av träd, buskar och rabattväxter samt förbättring av befintlig jord. Notera att den inte är lämplig för frösådd och sticklingar.

Till 2 899,00 kr

I lager

SKU
28018-10
Anpassa Weibulls Torvfri planteringsjord 40l 24 st säckar
24 x Weibulls Torvfri planteringsjord 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Torvfri planteringsjord 40l 24 st säckar

2 899,00 kr

Översikt

  Weibulls Torvfri planteringsjord är en särskilt utformad jordblandning som ger trädgårdsentusiaster möjlighet att skapa en optimal miljö för sina växters tillväxt och utveckling. Denna jordblandning består av fibermull, barkmull, trädgårdskompost, naturgödsel och Plus Mineral, vilket resulterar i en näringsrik jord som främjar växtkraft.

  Naturgödsel i blandningen bidrar till jordens näring, medan Plus Mineral, ett stenmjöl rikt på kisel, järn och magnesium, förbättrar växternas tillväxt, ökar deras motståndskraft mot sjukdomar och stärker deras förmåga att absorbera näring ur jorden.

  Weibulls Torvfri planteringsjord är speciellt framtagen för att passa plantering av träd, buskar och rabattväxter i hela trädgården. Dessutom är denna jord utmärkt för att förbättra befintlig jord. Observera dock att denna jord inte rekommenderas för frösådd och sticklingar.

  En av de stora fördelarna med att välja Weibulls Torvfri planteringsjord är att den levereras direkt hem till dig, med 24 säckar i leveransen. Det innebär att du slipper besväret med att åka till butiken, fylla upp bagageluckan eller släpkärran och köra hem allt själv.

  Leveransen sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Leveranstiden är mellan 3-5 arbetsdagar, och kunden blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan den beräknade leveransen.

  Sammanfattningsvis är Weibulls Torvfri planteringsjord en unik produkt som ger trädgårdsälskare en stabil grund för sina trädgårdsprojekt, inklusive plantering av träd, buskar och rabattväxter, samt förbättring av befintlig jord. Med snabb leveranstid och bekväm hemleverans i 24 säckar blir det enkelt för trädgårdsentusiaster att planera och genomföra sina projekt.