Weibulls Blomjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Blomjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Torvfri planteringsjord 40l Helpall 48 säckar inkl Frakt

Weibulls Torvfri planteringsjord 40l Helpall 48 säckar inkl Frakt

Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Planteringsjord är en högkvalitativ produkt för utomhusbruk och plantering i hela trädgården. Med 51 st 40 liters säckar på pall sparar du tid och energi genom att få den levererad direkt till din tomt. Jorden har en utmärkt struktur och ger växterna vatten och näring för en hälsosam tillväxt under cirka 3-4 veckor.

Till 4 199,00 kr

I lager

SKU
28010-9
Anpassa Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt
51 x Weibulls Planteringsjord 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

4 199,00 kr

Översikt

    Weibulls Planteringsjord är en mullrik och näringsrik produkt som är speciellt utformad för utomhusbruk och för plantering i hela trädgården. Den kan även användas som jordförbättring, men är inte lämplig för frösådd och sticklingar. Denna högkvalitativa planteringsjord innehåller två typer av torv (H2-4 och H5-7) som ger en utmärkt struktur och vattenhållande förmåga. Sanden i blandningen ger jorden stadga och dränering, medan mineralgödseln ger en säker dosering av näring till växterna under cirka 3-4 veckor. Mikronäringen tillför även växterna viktiga spårämnen för deras utveckling.

    Denna bundling innehåller 51 st 40 liters säckar, vilket ger dig gott om planteringsjord för att täcka dina trädgårdsbehov. En av de stora fördelarna med att beställa hem jorden och få den levererad direkt till din tomt på pall är att det sparar dig både tid och energi jämfört med att besöka en trädgårdsbutik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och transportera allting själv.

    Leveransen sker vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden uppgår till cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

    Med Weibulls Planteringsjord kan du enkelt förbättra dina växters livsmiljö och samtidigt skapa en trädgård som är både vacker och lättskött. Satsa på hög kvalitet och låt din trädgård blomstra med hjälp av denna produkt och dess  förpackning med 51 st 40 liters säckar på pall.