Weibulls Blomjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Blomjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Pinjebark 40l 12st säckar

Weibulls Pinjebark är en naturlig och vacker produkt som ger din trädgård en dekorativ touch i urnor, planteringar och prydnadsgångar. Den fungerar också utmärkt som marktäckning och skyddar mot ogräs samtidigt som den förbättrar trädgårdens övergripande utseende. Beställ 12 st 40-liters säckar online för att täcka större ytor och få den levererad direkt till dörren.

Till 2 159,00 kr

I lager

SKU
28090-10
Anpassa Weibulls Pinjebark 40l 12st säckar
12 x Weibulls Pinjebark 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Pinjebark 40l 12st säckar

2 159,00 kr

Översikt

    Weibulls Pinjebark: Naturlig och vacker dekoration för din trädgård - i paket om 12 st 40-liters säckar

    Upptäck Weibulls Pinjebark, en terracottabrun och naturlig produkt som förvandlar din trädgård genom att lägga till en dekorativ touch i urnor, planteringar och prydnadsgångar. Pinjebarken är även lämplig som marktäckning, vilket ger skydd mot ogräs och förbättrar trädgårdens övergripande utseende. Beställ denna förmånliga bundling med 12 st 40-liters säckar för att täcka större ytor.

    Med sin grova (25-40 mm) och stabila struktur, håller pinjebarken sig vacker och funktionell i flera år. Eftersom den är helt naturlig och fri från tillsatser kan den också användas i terrarier för att skapa en autentisk och inspirerande miljö.

    Njut av bekvämligheten med att beställa Weibulls Pinjebark online och få hemleverans direkt till dörren. Det innebär att du slipper resan till butiken och besväret med att fylla bagageluckan eller släpkärran för att sedan köra hem allt själv. Med hemleverans sparar du både tid och energi.

    Leveransen av Weibulls Pinjebark i paket om 12 st 40-liters säckar sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden är cirka 2-5 arbetsdagar och avisering sker per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.