Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

Weibulls Naturgödsel 40l 12st säckar

Weibulls Naturgödsel 40l 12st säckar

Weibulls Täckbark 40l 12st säckar

Skydda dina växter från frostskador och uttorkning med Weibulls Täckbark. Förbättra livsmiljön för dina växter med jämn marktemperatur och bibehållen jordfuktighet. Denna bundling innehåller 12 säckar på 40 liter för täckning av större yta i trädgården. Beställ nu för en lättskött och vacker trädgård.

Till 720,00 kr

I lager

SKU
28025-10
Anpassa Weibulls Täckbark 40l 12st säckar
12 x Weibulls Täckbark 40l   + 60,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Täckbark 40l 12st säckar

720,00 kr

Översikt

  Weibulls Täckbark är en utmärkt produkt för att främja en sund tillväxt av växter och buskar, samtidigt som den skyddar dem mot frostskador och uttorkning. Marktäckning med täckbark bidrar till en jämn marktemperatur och bibehållen jordfuktighet, vilket ger växterna goda förutsättningar att utvecklas. Dessutom hjälper täckbarken till att motverka ogräs och håller din trädgård snygg och prydlig.

  Denna bundling innehåller 12 st 40 liters säckar, vilket ger dig tillräckligt med täckbark för att täcka en större yta i trädgården. Innan täckbarken läggs ut är det viktigt att noggrant rensa bort allt ogräs. Täckbarkens grova struktur gör att den håller i 2-3 år, men när den bryts ner kan man enkelt fylla på med ny täckbark vid behov. För bästa resultat rekommenderas att lägga ut minst 5-6 cm täckbark.

  Eftersom Weibulls Täckbark är ogödslad kan det vara nödvändigt att gödsla lite extra när man använder den för marktäckning. Detta beror på att en del av gödseln tillfälligt binds i barken när den söker sin väg ner i jorden.

  Ett av de många skälen till att beställa hem produkten och få den levererad direkt till din tomt på pall. Detta sparar dig både tid och kraft i jämförelse med att besöka en trädgårdsbutik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och transportera allting själv. Med hemleverans kan du fokusera på att njuta av din trädgård och skapa den perfekta miljön för dina växter.

  Leveransen av täckbarken sker vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden ligger på cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

  Med Weibulls Täckbark kan du enkelt förbättra dina växters livsmiljö och samtidigt skapa en trädgård som är både vacker och lättskött. Satsa på kvalitet och låt din trädgård frodas med hjälp av denna fantastiska produkt och dess generösa bundling på 12 st 40 liters säckar.