Weibulls Barkmull 40l 45 st säckar inkl frakt

Weibulls Barkmull 40l 45 st säckar inkl frakt

Weibulls Naturgödsel 40l 8 st säckar

Weibulls Naturgödsel 40l 8 st säckar

Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

Förbättra trädgårdsjorden med Weibulls Barkmull, en utmärkt jordförbättring för ler- och sandjordar. Leverans direkt till ditt hem!

Till 769,00 kr

I lager

SKU
28020-10
Anpassa Weibulls Barkmull 40l 10st säckar
10 x Weibulls Barkmull 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

769,00 kr

Översikt

    Förbättra din trädgårdsjord med Weibulls Barkmull, en fantastisk jordförbättring för både ler- och sandjordar. Barkmull luckrar upp täta lerjordar och gör dem lättare att bearbeta, samtidigt som sandjordar får en bättre struktur och förmåga att behålla fukt. Med sitt neutralt pH-värde är barkmull ett utmärkt alternativ till torv, som har lågt pH-värde och kortare verkan i jorden. Barkmullen är ogödslad, så om du använder den som marktäckning rekommenderas det att gödsla lite extra.

    Denna Weibulls Barkmull-bundling består av 10 stycken 40 liters säckar. När du beställer detta paket får du leverans direkt till ditt hem, vilket sparar både tid och energi jämfört med att åka till butiken och köra hem produkten själv. Leveransen sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet, och kräver ett hårdgjort eller asfalterat underlag för avlastning. Räkna med en leveranstid på 2-5 arbetsdagar, och du får en avisering per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

    Vill du ge din trädgård det bästa förutsättningarna för att frodas? Prova Weibulls Barkmull idag!