Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

Weibulls Blomjord 40l 8st säckar

Weibulls Blomjord 40l 8st säckar

Weibulls Naturgödsel 40l 8 st säckar

Weibulls Naturgödsel ger optimal näring till dina växter med en blandning av naturgödsel, torv och mineralgödsel. Förstärkt med mineralgödsel för snabbare effekt under de första 3-4 veckorna. 12 st 40 liters säckar levereras direkt till din tomt på 2-5 arbetsdagar.

Till 619,00 kr

I lager

SKU
28036-10
Anpassa Weibulls Naturgödsel 40l 8 st säckar
8 x Weibulls Naturgödsel 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Naturgödsel 40l 8 st säckar

619,00 kr

Översikt

    Weibulls Naturgödsel är en förstklassig gödselprodukt som förutom naturgödsel består av torv och mineralgödsel som ger optimal näring till dina växter. Denna naturgödsel kan blandas med befintlig jord vid sådd eller plantering, och kan appliceras under vår- och höstsäsongen.

    Naturgödseln bidrar med värdefull mull till jorden, vilket bevarar fukt och näring för dina växter. Växtnäringen i naturgödseln frigörs långsammare än mineralgödsel och ger därmed en kontinuerlig gödselverkan under hela växtsäsongen. Weibulls Naturgödsel är förstärkt med mineralgödsel för att ge en snabbare gödseleffekt under de första 3-4 veckorna.

    Denna praktiska bundling innehåller 12 st 40 liters säckar, vilket ger dig tillräckligt med naturgödsel för dina trädgårdsbehov. En av fördelarna med att beställa hem produkten och få den levererad direkt till din tomt är att det sparar dig både tid och kraft jämfört med att besöka en trädgårdsbutik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och transportera allting själv.

    Leveranstiden ligger på cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Satsa på hög kvalitet och låt din trädgård blomstra med hjälp av Weibulls Naturgödsel och dess praktiska förpackning med 12 st 40 liters säckar.