Weibulls Simontorp blomjord 8l  KRAV

Weibulls Simontorp blomjord 8l KRAV

28100_28101_Blomjord_web.jpg

Weibulls Blomjord 8l

Weibulls Simontorp blomjord 18l KRAV

Weibulls Simontorp Blomjord 18l KRAV är en jord för både inomhus och utomhus planteringar. Den är förstärkt med naturgödsel, vilket ger näring över en längre tid än mineralgödsel. Dess sandinnehåll ger jorden en stabil struktur och främjar dränering.
79,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28122

Weibulls Simontorp Blomjord 18l KRAV är speciellt utformad för ny- och omplantering i krukor och blomlådor.

Det som gör denna jord unik är att den är gödslad med naturgödsel. KRAV är en svensk certifiering som står för ekologisk och hållbar produktion. Detta innebär att jorden inte bara är säker för dina växter, men också för miljön.

Naturgödsel, som används i denna jord, är känd för att ge näring över en längre tid än mineralgödsel. Det betyder att dina växter kommer att få den näring de behöver för en längre period, vilket hjälper dem att växa starkare och friskare.

Dessutom innehåller Simontorp blomjord sand, vilket ger jorden en stabil struktur. En stabil jordstruktur är avgörande för att främja växternas rottillväxt och hälsa. Sanden i jorden underlättar också dränering, vilket är en viktig aspekt av trädgårdsskötsel eftersom det hjälper till att förhindra övervattning och rötterna från att ruttna.

Weibulls Simontorp Blomjord 18l KRAV ett utmärkt val.

Mer information
Artikel nr 28122