41919.jpg

Substral Näringspinnar Orkidé 10-p

Substral Näringspinnar blommande 30-p

Substrals Näringspinnar är ett långtidsverkande gödsel i fast form, speciellt utformat för blommande rumsväxter i kruka. Dessa näringspinnar innehåller alla nödvändiga näringsämnen och järntillskott, och de främjar frodig blomning och motverkar gula blad.
49,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
42018

Substrals Näringspinnar är ett praktiskt långtidsverkande gödsel i fast form, speciellt utformat för blommande rumsväxter i kruka. Denna genomtänkta blandning inkluderar alla nödvändiga näringsämnen och järntillskott, som vid normal vattning frigörs under en period på cirka 2 månader, vilket gör den idealisk även under semesterperioder.

Näringspinnarna är utmärkta för alla blommande rumsväxter och de främjar frodig blomning. Järntillskottet i dessa pinnar motverkar gula blad orsakade av järnbrist, vilket säkerställer att dina växter behåller sitt friska och färgrika utseende, även under utmanande växtförhållanden.

En förpackning innehåller 30 pinnar. Doseringen är enkel och beror på krukans diameter. Tryck ner pinnarna i jorden mitt emellan växten och krukans sida. Sätt i nya pinnarna efter 2 månader. Observera att näringspinnar bör inte användas direkt efter omplantering eller på mycket unga växter med få blad.

Substrals Näringspinnar är valet för dig som vill ha blommande rumsväxter som inte bara ser hälsosamma ut utan även blommar frodigt. Genom att använda näringspinnarna, kommer du att kunna njuta av en färgstark och levande inomhusmiljö.

  • Speciellt utformat för blommande rumsväxter
  • Långtidsverkande (upp till 2 månader)
  • Innehåller alla nödvändiga näringsämnen och järntillskott
  • En förpackning innehåller 30 pinnar
  • Främjar frodig blomning och motverkar gula blad
Mer information
Artikel nr 42018