28045_720318_blomjord_leca_lq.jpg

Weibulls Blomjord med leca 40l

28122_simontorp_blomjord_web.jpg

Weibulls Simontorp blomjord 18l KRAV

Weibulls Simontorp blomjord 8l KRAV

Weibulls Simontorp blomjord 8l KRAV är lämplig för ny- och omplantering i både inomhus- och utomhuskrukor samt blomlådor. Denna jord är gödslad med KRAV-certifierad naturgödsel och godkänd för ekologisk odling. Sanden bidrar till en stabil struktur och underlättar dräneringen
49,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28120

Weibulls Simontorp blomjord 8l KRAV, en produkt framtagen med omsorg för din trädgård och miljön. Simontorp blomjord är inte bara en jord, utan en källa till näring för dina växter, både inomhus och utomhus.

Den är lämplig för både nyplantering och omplantering i krukor och blomlådor. Varje påse innehåller 8 liter jord, vilket är en säckstorlek som är betydligt mer lättarbetad än de större 18 och 40 liters säckarna. Oavsett om du planterar blommor, örter eller grönsaker, kommer Simontorp blomjord att bidra till deras blomstring och tillväxt.

Simontorp blomjord är gödslad med KRAV-certifierad naturgödsel, vilket gör den till ett utmärkt val för ekologisk odling. Naturgödsel ger näring till dina växter under en längre tid jämfört med mineralgödsel, även om det tar lite längre tid i början för dess effekter att märkas.

En av de viktigaste egenskaperna hos Simontorp blomjord är dess stabila struktur, som till stor del beror på sanden i mixen. Sanden hjälper inte bara till att ge jorden dess stabila struktur, utan underlättar också dräneringen. Detta betyder att vattnet kan flöda fritt genom jorden, vilket förhindrar övervattning och rötterna från att ruttna.

För att sammanfatta, är Weibulls Simontorp blomjord 8l KRAV ett utmärkt val för odlare som värderar ekologisk odling. Dess rika sammansättning, stabil struktur och utmärkta dräneringsegenskaper gör den till en stark favorit bland trädgårdsmästare överallt.

Mer information
Artikel nr 28120