Weibulls Barkmull 40l

Weibulls Barkmull 40l

28045_720318_blomjord_leca_lq.jpg

Weibulls Blomjord med leca 40l

Weibulls Täckbark 40l

Marktäckning ger växterna god utveckling genom jämn marktemperatur och bibehållen jordfuktighet. Skyddar plantor och buskar mot frostskador och uttorkning. Motverkar ogräs.
SKU
28025

Weibulls Täckbark är en enastående produkt för att gynna en hälsosam tillväxt hos växter och buskar, samtidigt som den skyddar dem mot frostskador och uttorkning. Användningen av täckbark för marktäckning bidrar till en stabil marktemperatur och bevarar jordfuktigheten, vilket ger växterna utmärkta förutsättningar att frodas. Dessutom bekämpar täckbarken ogräs och bidrar till en välorganiserad och estetiskt tilltalande trädgård.

Det är viktigt att noggrant ta bort allt ogräs innan täckbarken appliceras. Tack vare täckbarkens grova struktur varar den i 2-3 år, men när den börjar brytas ner kan du enkelt fylla på med mer täckbark vid behov. För optimal effekt rekommenderas att lägga ut minst 5-6 cm täckbark.

Eftersom Weibulls Täckbark är ogödslad kan det vara lämpligt att tillsätta lite extra gödsel när du använder den för marktäckning. Det beror på att en del av gödseln temporärt binds i barken när den arbetar sig ner i jorden.

En av förmånerna med att beställa Weibulls Täckbark är smidigheten i att få produkten levererad direkt till din tomt. Detta sparar dig både tid och ansträngning jämfört med att besöka en trädgårdsaffär, fylla upp bilens bagageutrymme eller en släpvagn och själv transportera allt hem. Med hemleverans kan du koncentrera dig på att njuta av din trädgård och skapa den perfekta miljön för dina växter.

Leveransen av täckbarken sker vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden uppgår till cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

Genom att använda Weibulls Täckbark kan du enkelt förbättra dina växters livsvillkor och samtidigt skapa en trädgård som är både vacker och lättskött.

Fraktion: 0-30 mm
Innehåll: Gran- och tallbark som lagrats under ett år. Naturprodukt utan tillsatser.
Räcker till: Marktäckning: 5-6 cm ger ett bra skydd. 1 säck räcker till 1 m2.

Mer information
Artikel nr 28025
Räcker till

Afdækning: 5-6 cm giver god beskyttelse. 1 sæk rækker til 1 m2

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!