Weibulls Blåbär & Rhododendronjord 40l 8 säckar

Weibulls Blåbär & Rhododendronjord 40l 8 säckar

Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Weibulls Täckbark 40l 8st säckar

Skydda dina växter med Weibulls Täckbark. Marktäckning med täckbark ger jämn marktemperatur och bibehållen jordfuktighet, vilket skapar optimala förhållanden för växters tillväxt. Förpackningen innehåller 6 st 40 liters säckar. Täckbarken varar i 2-3 år, men kan enkelt fyllas på vid behov.

För bästa resultat rekommenderas att lägga ut minst 5-6 cm täckbark. Produkten levereras till din tomtgräns på 2-5 arbetsdagar. Täckbarken är ogödslad, så extra gödsel kan behövas. Skydda dina växter och skapa en vacker trädgård med Weibulls Täckbark

Till 799,00 kr

I lager

SKU
28025-4
Anpassa Weibulls Täckbark 40l 8st säckar
8 x Weibulls Täckbark 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Täckbark 40l 8st säckar

799,00 kr

Översikt

  Weibulls Täckbark är en enastående produkt för att gynna en hälsosam tillväxt hos växter och buskar, samtidigt som den skyddar dem mot frostskador och uttorkning. Användningen av täckbark för marktäckning bidrar till en stabil marktemperatur och bevarar jordfuktigheten, vilket ger växterna utmärkta förutsättningar att frodas. Dessutom bekämpar täckbarken ogräs och bidrar till en välorganiserad och estetiskt tilltalande trädgård.

  Denna förpackning är på 6 st 40 liters säckar, vilket ger dig gott om täckbark för att täcka en mindre till mellanstor yta i din trädgård. Det är viktigt att noggrant ta bort allt ogräs innan täckbarken appliceras. Tack vare täckbarkens grova struktur varar den i 2-3 år, men när den börjar brytas ner kan du enkelt fylla på med mer täckbark vid behov. För optimal effekt rekommenderas att lägga ut minst 5-6 cm täckbark.

  Eftersom Weibulls Täckbark är ogödslad kan det vara lämpligt att tillsätta lite extra gödsel när du använder den för marktäckning. Det beror på att en del av gödseln temporärt binds i barken när den arbetar sig ner i jorden.

  En av förmånerna med att beställa Weibulls Täckbark är smidigheten i att få produkten levererad direkt till din tomt. Detta sparar dig både tid och ansträngning jämfört med att besöka en trädgårdsaffär, fylla upp bilens bagageutrymme eller en släpvagn och själv transportera allt hem. Med hemleverans kan du koncentrera dig på att njuta av din trädgård och skapa den perfekta miljön för dina växter.

  Leveransen av täckbarken sker vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden uppgår till cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

  Genom att använda Weibulls Täckbark kan du enkelt förbättra dina växters livsvillkor och samtidigt skapa en trädgård som är både vacker och lättskött. Satsa på hög kvalitet och låt din trädgård blomstra med hjälp av denna imponerande produkt och dess förpackning med 6 st 40 liters säckar