Gräsmatta - Stödsådd upp till 800 kvm

Gräsmatta - Stödsådd upp till 800 kvm

Weibulls Täckbark 40l Helpall 45 säckar

Weibulls Täckbark 40l Helpall 45 säckar

Weibulls Rosjord 40l Helpall 51 säckar

Weibulls Rosjord 40l är en mullrik och näringsrik jord, framtagen speciellt för rosor och andra krävande växter. Denna jord innehåller kisel-lera som främjar tillväxt, knoppbildning och motståndskraft mot växtsjukdomar. Perfekt för nyplantering och underhåll av rosenrabatter.

Leveranstiden är 3-7 arbetsdagar.  

5 599,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28070-9

Weibulls Rosjord 40l, en förstklassig produkt för din trädgård, är skapad med omsorg för att möta de specifika behoven hos rosor och andra krävande växter. Denna jord innehåller kisel-lera, en särskild ingrediens som förbättrar jordens förmåga att fungera som ett vatten- och näringsmagasin. Detta ger växten stadga och bidrar till en förbättrad upptagning av näring.

Kisel är dessutom känt för att främja tillväxt och knoppbildning hos växterna, vilket bidrar till deras hälsa och skönhet. Dessutom ökar kisel växternas motståndskraft mot sjukdomar, vilket ger dig friskare och mer robusta växter i trädgården.

Rosjord är utmärkt för nyplantering av alla typer av rosor, men även för underhåll av rosenrabatter. Denna produkt är rik på mull och innehåller lera, vilket gör den särskilt lämplig för rosor som kräver lite mer av jorden.

Men det är inte bara rosor som mår bra av Weibulls Rosjord. Den fungerar också utmärkt för klematis, andra klätterväxter och perenner. Oavsett om du planterar i krukor, urnor eller direkt i marken, kommer din trädgård att blomstra med denna högkvalitativa produkt.

Leveranstiden är 3-7 arbetsdagar och du blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Leverans sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet. Hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset.

Mer information
Artikel nr 28070