Weibulls Planteringsjord m biokol 40l KRAV Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Planteringsjord m biokol 40l KRAV Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Balkong & Urnjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Balkong & Urnjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Pinjebark 40l Helpall 33 säckar inkl frakt

Med Weibulls Pinjebark kan du ge din trädgård en naturlig och vacker touch i urnor, planteringar och gångar. Den fungerar även som marktäckning för att skydda mot ogräs och förbättra trädgårdens helhetsintryck. Pinjebarken har en grov och stabil struktur (25-40 mm) som gör den hållbar och lämplig för användning i terrarier för att skapa en autentisk miljö.

Leverans sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet. Hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset.

Leveranstiden är 2-5 dagar och kunden blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.  

6 299,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28090-9

Weibulls Pinjebark: Skapa en elegant atmosfär i din trädgård - på pall med 33 st 40-liters säckar inklusive frakt

Upptäck Weibulls Pinjebark, en naturlig terracottabrun produkt som ger din trädgård en sofistikerad och stilfull känsla i urnor, planteringar och dekorativa gångar. Använd pinjebarken som marktäckning för att skydda mot ogräs och förbättra trädgårdens övergripande utseende. Beställ denna förmånliga bundling med 33 st 40-liters säckar för att täcka större ytor.

Weibulls Pinjebark har en grov (25-40 mm) och hållbar struktur som gör att den behåller sitt utseende och funktion i flera år. Den naturliga och tillsatsfria pinjebarken kan även användas i terrarier för att skapa en realistisk och inspirerande miljö.

Njut av bekvämligheten i att beställa Weibulls Pinjebark online och få hemleverans direkt till din bostad. Detta sparar dig både tid och ansträngning jämfört med att köra till butiken, fylla bagageluckan eller släpkärran och sedan transportera allt hem.

Leveransen av Weibulls Pinjebark på pall om 33 st 40-liters säckar sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden är cirka 2-5 arbetsdagar och avisering sker per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Priset för detta paket är inklusive frakt

Mer information
Artikel nr 28090