Weibulls Täckbark 40l Helpall 45 säckar inkl frakt

Weibulls Täckbark 40l Helpall 45 säckar inkl frakt

Simontorp Grönsaksjord 40l KRAV 39st/pal

Simontorp Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Simontorp planteringsjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Simontorp Planteringsjord 40l, KRAV-märkt, levererar toppkvalitet för din trädgård, balkong eller växthus. Denna produkt är berikad med KRAV godkänd naturgödsel för ekologisk odling. Långsam frisättning av näring ger dina växter en stadig tillväxt.

Leveranstid mellan 3-7 dagar

4 395,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
740620-9

När det kommer till trädgårdsarbete är valet av jord en av de viktigaste besluten du kan göra. Simontorp planteringsjord 40l KRAV är den perfekta lösningen för dina behov. Den är rik på näringsämnen tack vare den KRAV godkända naturgödseln, vilket ger dina växter en optimal miljö att växa i.

Denna produkt är särskilt effektiv för jordförbättring vid vårbruk och höstgrävning. Den är också utmärkt att använda i hobbyväxthus, köksland, urnor, krukor, balkonglådor samt vid plantering av buskar, träd och blomsterlök. Med dess hjälp kan du skapa en trädgård full av liv och färg, oavsett storlek.

Naturgödsel i Simontorp planteringsjord avger näringen under längre tid än mineralgödsel, men är litet långsammare i början. Sanden ger jorden är stabil struktur och underlättar dränering.

Att välja KRAV-märkta produkter, som Simontorp Planteringsjord, innebär att du stöder ansvarsfull och miljövänlig odling. Inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel används.

Leverans sker direkt till din tomtgräns, eller så nära som möjligt, beroende på tillgänglighet. Hårdgjort eller asfalterat underlag krävs för avlastning. Leveranstid mellan 3-7 dagar, och du blir meddelad via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

Mer information
Artikel nr 740620