Weibulls Rosjord 40l Helpall 51 säckar

Weibulls Rosjord 40l Helpall 51 säckar

Simontorp planteringsjord 40l KRAV Helpall 39 säckar

Simontorp planteringsjord 40l KRAV Helpall 39 säckar

Weibulls Täckbark 40l Helpall 45 säckar

Med Weibulls Täckbark kan du främja en sund tillväxt hos dina växter samtidigt som du skyddar dem mot frost och uttorkning. Dessutom bidrar täckbarken till en stabil marktemperatur och jordfuktighet samtidigt som den bekämpar ogräs.

Beställ hem 45 st 40 liters säckar för att täcka en stor yta i din trädgård. Låt din trädgård blomstra med denna imponerande produkt och dess bekväma hemleverans direkt till din tomt på pall.

4 599,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28025-9

Weibulls Täckbark är en fantastisk produkt som främjar en hälsosam tillväxt hos växter och buskar, samtidigt som den ger skydd mot frostskador och uttorkning. Genom att använda täckbark för marktäckning upprätthålls en jämn marktemperatur och jordfuktighet, vilket ger växterna utmärkta förutsättningar att växa. Dessutom hjälper täckbarken till att bekämpa ogräs och håller din trädgård prydlig och inbjudande.

Denna förpackning innehåller hela 45 st 40 liters säckar, vilket ger dig en generös mängd täckbark för att täcka en betydande yta i din trädgård. Det är viktigt att noggrant ta bort allt ogräs innan du lägger ut täckbarken. Tack vare barkens grova struktur håller den i 2-3 år, men när den börjar brytas ner kan du enkelt fylla på med mer täckbark vid behov. För optimal effekt rekommenderas att lägga ut minst 5-6 cm täckbark.

Eftersom Weibulls Täckbark är ogödslad kan det vara lämpligt att tillsätta lite extra gödsel när du använder den för marktäckning. Detta eftersom en del av gödseln temporärt binds i barken när den arbetar sig ner i jorden.

En av fördelarna med att beställa Weibulls Täckbark är enkelheten i att få produkten levererad direkt till din tomt på pall. Detta sparar dig både tid och ansträngning jämfört med att besöka en trädgårdsaffär, fylla upp bilens bagageutrymme eller en släpvagn och själv transportera allt hem. Med hemleverans kan du koncentrera dig på att njuta av din trädgård och skapa den perfekta miljön för dina växter.

Leveransen av täckbarken sker vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden uppgår till cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

Genom att använda Weibulls Täckbark kan du enkelt förbättra dina växters livsvillkor och samtidigt skapa en trädgård som är både vacker och lättskött. Satsa på hög kvalitet och låt din trädgård blomstra med hjälp av denna imponerande produkt och dess generösa förpackning med 45 st 40 liters säckar

Mer information
Artikel nr 28025
Räcker till

Täckning: 5-6 cm ger bra skydd. 1 säck räcker till 1 m2