990031_gronsaksbok_paul_svensson.jpg

Grönsaksboken av Paul Svensson

700051_bevattningsmatta.png

Weibulls Bevattningsmatta

Weibulls Vermiculite 8l

Optimalt jordförbättringsmedel, perfekt för att täcka sådd och blanda i jord för krukväxter och blommor. Dess porösa struktur, som uppstår vid upphettning, ger mer syre till rötterna.
129,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28901

Weibulls Vermiculite 8l är en utmärkt lösning för dig som vill förbättra din jords kvalitet och främja en hälsosam växtutveckling. Detta jordförbättringsmedel är framställt från ett naturligt glimmerliknande mineral, som upphettas för att skapa granuler med stor yta och låg densitet. Den resulterande porösa strukturen hjälper till att bibehålla en idealisk fuktbalans i jorden, samtidigt som den ger mer syre till rötterna - två nödvändiga komponenter för framgångsrik odling.

Att använda Vermiculite är enkelt. Blanda den helt enkelt i din befintliga jord, eller använd den som ett skyddande lager ovanpå sådden. I båda fallen kommer du att märka en märkbar förbättring i dina växters tillväxt och övergripande hälsa.

För ännu bättre resultat rekommenderar vi att du använder Vermiculite tillsammans med Perlite, ett annat naturligt jordförbättringsmedel. Tillsammans skapar dessa två material en optimal jordmiljö, med en perfekt balans av fukt och syre.

Weibulls Vermiculite 8l är det självklara valet för alla trädgårdsentusiaster, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren odlare. Med sin naturliga sammansättning och enkel användning, kommer det att ta dina odlingar till nästa nivå.

Mer information
Artikel nr 28901