Weibulls Blåbär & Rhododendronjord 40l 8 säckar

Weibulls Blåbär & Rhododendronjord 40l 8 säckar

Weibulls Gräsmattedress 40L 12-pack

Weibulls Gräsmattedress 40l Helpall 54 säckar

Weibulls Gräsmattedress 40l 24st säckar

Weibulls Gräsmattedress är en effektiv produkt som hjälper till att mjuka upp hårda gräsmattor och förbättra sandiga jordar, vilket skapar bättre förutsättningar för gräsets tillväxt. Gräsmattedressen innehåller en väl avvägd blandning av sand och mull som ger en tätare gräsmatta med fler nya skott. Dessutom fungerar den som stödsådd för att fylla i kala fläckar och bidrar till ett friskare och mer välmående grönt utrymme.

Till 1 679,00 kr

I lager

SKU
28030-12-1
Anpassa Weibulls Gräsmattedress 40l 24st säckar
24 x Weibulls Gräsmattedress 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Gräsmattedress 40l 24st säckar

1 679,00 kr

Översikt

    Weibulls Gräsmattedress är en effektiv och mångsidig produkt som hjälper dig att uppnå en frodig och inbjudande gräsmatta. Gräsmattedressen är utformad för att mjuka upp hårda gräsmattor och förbättra sandiga jordar genom att bibehålla fuktigheten, vilket skapar bättre förutsättningar för gräsets tillväxt.

    Gräsmattedressen innehåller en väl avvägd blandning av sand och mull, som gynnar gräsets tillväxt och ger dig en tätare gräsmatta med fler nya skott. Den är även lagom gödslad för att fungera som stödsådd, vilket hjälper dig att fylla i kala fläckar och få en jämnare och mer attraktiv gräsmatta.

    Använd Weibulls Gräsmattedress för att ge din gräsmatta den vård den behöver och upplev de långvariga resultaten av en professionell behandling. Oavsett om du vill förbättra en befintlig gräsmatta eller anlägga en helt ny, kommer vår gräsmattedress att bidra till ett friskare och mer välmående grönt utrymme. Med vår produkt kommer du snart att njuta av en välskött gräsmatta som är både vacker och funktionell.

    En av fördelarna med att beställa hem jorden och få hemleverans på pall är att det sparar dig tid och energi jämfört med att åka till butiken, fylla bagageluckan eller släpkärran och köra hem allt själv.

    Leveransen av de 12 säckarna om 40 liter vardera sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstid är cirka 2-5 arbetsdagar och avisering sker per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.