Weibulls Lecakulor 16l 2-pack

Weibulls Lecakulor 16l 2-pack

Weibulls Torvfri Blomjord 18l 3-pack

Weibulls Torvfri Blomjord 18l 3-pack

Weibulls Simontorp Grönsaksjord KRAV 18l 3-pack

Grönsaksjord för odling i trädgårdsland och växthus. Rik på näringsämnen som främjar friska och motståndskraftiga växter.

Till 269,00 kr

I lager

SKU
28003-3
Anpassa Weibulls Simontorp Grönsaksjord KRAV 18l 3-pack
3 x Weibulls Simontorp Grönsaksjord KRAV 18l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Simontorp Grönsaksjord KRAV 18l 3-pack

269,00 kr

Översikt

    Simontorp Grönsaksjord KRAV 18 liter är idealiskt val för en framgångsrik trädgårdsodling

    Söker man den optimala jorden för trädgårdslandet, växthuset eller odlingsbänkarna, är Simontorp Grönsaksjord KRAV det självklara valet. Denna jord är tillverkad av naturliga råvaror och är godkänd för ekologisk odling. Med sin sammansättning av näringsämnen, ger den en solid grund för ett välmående trädgårdsland.

    Simontorp Grönsaksjord KRAV är inte bara rik på viktiga näringsämnen, utan även uppgödslad med kalimagnesia. Detta mineral används även av yrkesodlare för att främja grönsakers tillväxt. Dessutom innehåller jorden PlusMineral, som är rikt på kisel, järn, magnesium och kalcium. Dessa ämnen hjälper växterna att effektivt ta upp näring från jorden och bidrar till ökad motståndskraft mot sjukdomar.

    En annan fördel med Simontorp Grönsaksjord KRAV är att den kommer i en praktisk förpackning med handtag, vilket gör den enkel att transportera och hantera vid användning. Genom att välja denna jord för odlingen säkerställs en högkvalitativ och hållbar grund för trädgården.