Simontorp planteringsjord 40l KRAV 8 st säckar

Simontorp planteringsjord 40l KRAV 8 st säckar

Weibulls Planteringsjord torvfri 18l 4-pack

Weibulls Planteringsjord torvfri 18l 4-pack

Weibulls Torvfri Blomjord 18l 3-pack

En perfekt blandning av leca och biogödsel för optimal jordstruktur. Passar både inomhus och utomhus, för kruk- och lådplantering. Beställ 18 liters säckar online med smidig hemleverans, och ge dina växter de bästa förutsättningarna att frodas.

Till 269,00 kr

I lager

SKU
21919-3
Anpassa Weibulls Torvfri Blomjord 18l 3-pack
3 x Weibulls Torvfri blomjord 18l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Torvfri Blomjord 18l 3-pack

269,00 kr

Översikt

    Om du letar efter rätt jordval för dina växter, oavsett om du är en trädgårdsentusiast eller en nybörjare, kan vår högkvalitativa blomjord vara lösningen. Den passar för ny- och omplantering i krukor och blomlådor, både inomhus och utomhus. Dess unika blandning av leca och biogödsel bidrar till att förbättra jordens struktur och ge dina växter de bästa förutsättningarna att växa.

    Blomjorden har en grövre struktur och ett högre gödselinnehåll än såjord, vilket gör den lämplig för växter som kräver ett neutralt pH-värde. Den kan också användas för större sticklingar. Ett viktigt inslag i vår blomjord är att den är torvfri.

    En fördel med att beställa online är att du får hemleverans på pall, vilket sparar både tid och energi jämfört med att åka till butiken och fylla bagageluckan eller släpkärran.

    Leveranstiden är ca 2-5 arbetsdagar, och du blir kontaktad per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.