700148_ortsax_rosa_lq.jpg

Weibulls Örtsax Rosa

700070_jutevav_web.jpg

Weibulls Juteväv 1,5x4m

Weibulls Potatiskruka Ø30cm

Weibulls Potatiskruka är ett fantastiskt redskap för hemmaodling av potatis. Med en tvådelad design för enkel skörd och en praktisk storlek på Ø 30 cm och 25 cm i höjd, ger denna kruka dig allt du behöver för att framgångsrikt odla dina egna potatisar.
Ordinarie pris 99,00 kr Specialpris 49,50 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
700068

Weibulls Potatiskruka är ett enastående redskap för dig som är intresserad av att odla egen potatis. Krukan, som är uppbyggd i två delar, gör det enkelt att skörda potatisar genom att du bara lyfter på innerkrukan.

Detta är en fantastisk möjlighet även för dig som bor i lägenhet och vill få känslan av att odla ditt eget, eftersom den tar liten plats men ger stor utdelning. Dessutom är det mycket tillfredsställande att kunna skörda egna potatisar, och med denna kruka är det enklare än någonsin.

Potatiskrukan från Weibulls är mycket enkel att använda. Du sätter bara innerkrukan i ytterkrukan och fyller på med väl dränerad jord. Sedan sätter du ner tre sättpotatisar med cirka 10 cm mellanrum. Vattna regelbundet med gödslat vatten, gärna dagligen. Du kan följa tillväxten på potatisen enkelt genom att lyfta upp innerkrukan. Efter cirka 8 veckor kan du börja skörda om du använder förgrodd potatis.

Weibulls Potatiskruka är det perfekt för dig som vill ha ett praktiskt och effektivt sätt att odla potatis hemma. Oavsett om du är en erfaren odlare eller en nybörjare.

  • Designad för hemmaodling av potatis
  • Enkel skörd tack vare tvådelad design
  • Vattna regelbundet med gödslat vatten
  • Skörd efter cirka 8 veckor med förgrodd potatis
  • Storlek: Ø 30 cm, höjd 25 cm