Simontorp Kogödsel 40l 6st säckar

Simontorp Kogödsel 40l 6st säckar

Weibulls Balkong & Urnjord 40l 8st säckar

Weibulls Balkong & Urnjord 40l 8st säckar

Weibulls Lecakulor 40l 3 säckar

Förbättra din trädgårds jordstruktur med Weibulls Lecakulor. Perfekt för självvattnande kärl, amplar och yttäckning. Skapa en vacker oas idag!

Till 449,00 kr

I lager

SKU
701205-4
Anpassa Weibulls Lecakulor 40l 3 säckar
3 x Weibulls Lecakulor 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Lecakulor 40l 3 säckar

449,00 kr

Översikt

    Weibulls Lecakulor är en idealisk lösning för att förbättra jordens struktur och bevara fukt i självvattnande kärl och amplar. Dessa lerkulor tillverkas av utvald lera som torkas i en roterande ugn, vilket ger dem deras egenskaper och hållbarhet. Lecakulor är även ett utmärkt val som yttäckning, där de både bibehåller fuktigheten i jorden och ger ett stilrent och prydligt intryck i din trädgård eller på din balkong.

    Med den här bundlingen får du tre säckar om 40 liter, så att du har tillräckligt med lecakulor för att förbättra jordstrukturen i flera kärl, eller använda dem som ett effektivt ytskikt på större ytor. När du beställer online får du dessutom smidig hemleverans på pall. Det sparar dig både tid och energi jämfört med att besöka butiken och transportera säckarna själv.

    Vid leverans placeras godset vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. För att säkerställa en problemfri avlastning krävs ett hårdgjort eller asfalterat underlag. Leveranstiden är ungefär 2-5 arbetsdagar och du blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.