Weibulls Balkong & Urnjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Balkong & Urnjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

28129_balkongjord_web.jpg

Weibulls Balkong & Urnjord 40l

Weibulls Balkong & Urnjord 40l 8st säckar

Weibulls Balkong & Urnjord - Perfekt för krävande växter i balkonglådor, amplar och urnor. Långtidsverkande gödsel ger näring hela säsongen. Köp nu och få fyra 40-liters säckar levererade direkt till din tomtgräns.

Smidig hemleverans på pall sparar tid och energi. Skapa en frodig trädgård utan att lämna hemmet.

Till 879,00 kr

I lager

SKU
28129-4
Anpassa Weibulls Balkong & Urnjord 40l 8st säckar
8 x Weibulls Balkong & Urnjord 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Balkong & Urnjord 40l 8st säckar

879,00 kr

Översikt

    Weibulls Balkong & Urnjord är den perfekta lösningen för alla trädgårdsentusiaster som vill ha en frodig och livfull växtlighet på balkonger, i amplar, urnor och andra kärl. Denna förstklassiga jord innehåller långtidsverkande gödsel som bidrar till en kontinuerlig näringstillförsel till dina växter i upp till 4 månader. Det gör jorden idealisk för krävande växter under sommarperioden. Allt du behöver göra är att ge dina växter tillräckligt med vatten för att njuta av en prunkande grönska hela sommaren.

    När du beställer Weibulls Balkong & Urnjord får du fyra 40-liters säckar i en förmånlig bundling. Detta innebär att du har gott om jord för att skapa den drömbalkong eller altan du alltid velat ha. Dessutom slipper du krånglet med att transportera hem jorden själv. Vi levererar direkt till din tomtgräns eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet. Observera att ett hårdgjort eller asfalterat underlag krävs för avlastning av godset.

    Leveranstiden är ca 2-5 arbetsdagar, och du blir kontaktad via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

    Beställ Weibulls Balkong & Urnjord idag och upplev bekvämligheten med hemleverans på pall. Tänk på all tid och energi du sparar jämfört med att åka till butiken, fylla bagageluckan eller släpkärran och köra hem allt själv. Satsa på bekvämlighet och en fantastisk trädgårdsupplevelse med Weibulls Balkong & Urnjord.