41903_substral_odlingspinnar_web.jpg

Substral Näringspinnar

41954.png

Substral Organisk Universalnäring 1 L

Substral Organisk Universalnäring 500 ml

Substral Organisk Universalnäring är en 100% organisk växtnäring framtagen för att ge dina växter en kraftig start och främja tillväxt. Den är välbalanserad och innehåller nödvändiga mikronäringsämnen utan kemiska tillsatser. Lämplig för alla växter i kruka, på terrassen och altanen, och särskilt för ekologisk odling.
79,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
41953

Substral Organisk Universalnäring är en 100% organisk växtnäring som är framtagen för att ge dina växter den bästa möjliga starten och främja en kraftfull tillväxt. Denna välbalanserade blandning innehåller nödvändiga mikronäringsämnen utan några kemiska tillsatser, vilket gör den lämplig för alla växter i kruka, på terrassen och altanen.

Universalnäring är särskilt lämplig för ekologisk odling, där den ger kraftig tillväxt och blomning tack vare sitt innehåll av majsextrakt och sjögräs. Framställd utan vinass,

En flaska på 1 liter är tillräckligt för cirka 50-100 liter beroende på planttyp. För bästa resultat, blanda 7ml till 14ml med vatten per liter, beroende på planttyp och odlingsförhållanden. Använd året runt för att ge dina växter en stabil tillförsel av näring.

Substral Organisk Universalnäring är ett bra val för dig som önskar en naturlig och effektiv näring till dina växter.

  • 100% organisk växtnäring
  • Innehåller nödvändiga mikronäringsämnen
  • Lämplig för alla växter i kruka, på terrassen och altanen
  • Framställd utan vinass
  • Godkänd för ekologisk odling
Mer information
Artikel nr 41953