41938_3D_21723_SUB_NORD_Pflanzennahrung_1L.jpg

Substral Växtnäring Ready to Use 1L

41953_D_5509_SUB_NORD_Fluessigduenger_Universalnahrung_500ml__1_.png

Substral Organisk Universalnäring 500 ml

Substral Näringspinnar

Substrals Organiska Näringspinnar är speciellt framtagna för att ge optimal näring till dina krukväxter. De passar alla blommande och gröna växter, samt grönsaks- och bärväxter, och verkar i ca 2 månader. Genom att använda dessa näringspinnar, kommer du att se en märkbar förbättring i dina växters hälsa och växtkraft.
69,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
41903

Substrals Organiska Näringspinnar ger optimal näring till dina krukväxter. Denna noggrant balanserade blandning av organiskt NPK-gödsel, som främst består av vegetabiliska rester från livsmedelsproduktion och naturliga mineraler, ser till att dina växter får all den näring de behöver för att växa kraftigt och stå emot sjukdomar.

Organiska Näringspinnar passar alla blommande och gröna växter, samt grönsaks- och bärväxter, t.ex. tomater och chili. Deras näringsrika sammansättning främjar tillväxt och bidrar till växternas hälsa och livslängd.

En förpackning innehåller 30 pinnar, som varar i ca 2 månader. För att applicera, kontrollera först krukans storlek för att bestämma antalet pinnar - se info på förpackningen. Tryck ned pinnarna i jorden och vattna som vanligt. Näringspinnarna är för året runt bruk och ger dina växter en stadig ström av näring.

  • Speciellt gjorda för krukväxter
  • Främjar kraftig tillväxt
  • Verkar i ca 2 månader
  • Innehåller organiskt NPK-gödsel och naturliga mineraler
  • Förpackningen innehåller 30 pinnar
Mer information
Artikel nr 41903