hozelock_bevattningsset_easydrip.jpg

Bevattningsset Easy Drip 10m2

Bevattningskontroll Select Plus

Bevattningskontroll Select Plus

Bevattningsset Micro Kit 4mm

Maximera din trädgårds potential med Hozelocks Micro Kit! En perfekt lösning för bevattning av krukor, amplar och pallkragar som sparar tid och vatten. Enkel installation, möjlighet till automatisk bevattning och 2 års garanti för en blomstrande, bekymmersfri trädgård.
599,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
33002
Micro Kit erbjuder en perfekt lösning för bevattning av krukor, pallkragar och hängande amplar, vilket sparar dig tid, ansträngning och vatten. Alla nödvändiga komponenter ingår för att effektivt vattna upp till 15 krukor.

Satsen innehåller:
1x tryckreducerare 15m x 4mm mikroslang 15x mikrodroppmunstycken 14x 4mm T-kopplingar.

Mikroslangen i satsen är flexibel och enkel att installera. Den kan skäras till önskad längd för att passa din trädgård eller uteplats. De smarta mikrodroppmunstyckena kan enkelt fästas på slangarna och vattnar varje behållare effektivt.

Du kan också koppla på vilken bevattningkontroller du vill för att automatiskt vattna dina krukor och amplar när det passar dig. Satsen är också påbyggnadsbar, vilket innebär att du kan kombinera flera Micro Kits eller lägga till ett Universal Kit för att vattna en större yta.

Varumärke: Hozelock

Ge dina växter den omsorg de förtjänar med Micro Kit och njut av en frodig och välskött trädgård utan besvär. Garantiperioden är också 2 år, så du kan känna dig trygg med ditt köp!