33002_hozelock_bevattningskit.jpg

Bevattningsset Micro Kit 4mm

28_2216.jpg

Bevattningskontroll Molnet

Bevattningskontroll Select Plus

Maximera din trädgårds potential med den automatiska vattentimern med LCD-skärmsprogrammerare. Enkel att använda, flexibel planering, och smarta funktioner för optimal bevattning och vacker utemiljö.
1 199,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
33001
Automatisk Vattentimer med LCD-skärmsprogrammerare - Din trädgårds bästa vän!

Är du redo att ta din trädgårdsbevattning till nästa nivå? Den automatiska vattentimern med LCD-skärmsprogrammerare är den perfekta lösningen för dig som vill skapa en frodig och levande utemiljö utan extra ansträngning. Med flexibel planering och smarta funktioner som regnfördröjning och omedelbar vattning kan du fokusera på att njuta av din trädgård istället för att ständigt oroa dig över bevattningen.

Investera i den automatiska vattentimern och se hur dina växter frodas med rätt mängd vatten vid rätt tidpunkt. Du kommer snart att märka hur din trädgård blir mer livfull och vacker än någonsin. Ge dig själv och dina växter gåvan av enkel och effektiv bevattning med denna smarta lösning!

Några av de största fördelarna:

* Enkel och lätt att använda * LCD-display programmerare med enkel vridknapp * Upp till 3 program kan ställas in per dag i upp till 199 minuter (3 timmar 20 minuter) vardera * Regnfördröjningsfunktion för att pausa vattningen i upp till 7 dagar

Produktspecifikationer:

* Display: LCD
* Kontrolltyp: Programmerbar
* Kontrollbatteri: 2 x AA
* Vattna nu: Manuell av/på
* Kontrollerns kopplingsstorlek: 1/2" BSP, 1" BSP, 3/4" BSP
* Garantiperiod: 2 år


Det ultimata inom automatisk bevattningskontroll, Select Plus Controller erbjuder möjligheten att välja vilken tid som helst, vilken dag som helst och vilken varaktighet som helst, upp till 3 gånger om dagen. Varje vald session låter dig vattna i bara 1 minut, upp till 199 minuter. Den stora LCD-displayen visar all programinformation och möjliggör enkel inställning och justering med hjälp av vridomkopplaren.

Andra funktioner inkluderar regnfördröjning, som gör att du kan avbryta vattningen baserat på väderprognosen, och omedelbar vattning, som gör att du kan vattna omedelbart och kringgå programmen för att vattna din trädgård utan att vänta.

Som alla Hozelock-programmerare är Select Plus kompatibel med vattenstumpor eftersom den arbetar vid P=0 bar. Select Plus har även en säkerhetsanordning som förhindrar att ventilen öppnas om batterinivån är låg.