Gräsmatta - Stödsådd upp till 800 kvm

Gräsmatta - Stödsådd upp till 800 kvm

41928_grasmattegodsel_8_5kg_web.jpg

Substral Gräsmattegödsel 7,5kg

Substral Super Gramino Mossa

Substral Super Gramino Mossa är lösningen för att effektivt motverka mossa på gräsmattan. Se synbar effekt efter endast tre dagar och främja en friskare och mer frodig gräsmatta. Räcker till ca 200 m2.
349,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
41978
Att hantera mossa i trädgården kan vara en utmaning, men med Substral Super Gramino Mossa blir det betydligt enklare. Denna produkt är designad för att effektivt motverka mossans tillväxt, samtidigt som den främjar utvecklingen av ett friskt och frodigt gräs.

Substral Super Gramino Mossa är en innovativ produkt som kombinerar beprövade metoder med modern teknik för att bekämpa mossan och ge gräsmattan en nystart. Genom att använda produkten kan trädgårdsägare förvänta sig en förbättring av gräsmattans utseende och hälsa.

För att uppnå bästa möjliga resultat med Substral Super Gramino Mossa är det viktigt att följa anvisningarna på förpackningen. Produkten sprids enkelt över det mossiga området och behöver inte spädas ut. Efter appliceringen börjar den verka och bryter ner mossan effektivt. Synbar effekt kan ses redan efter tre dagar, vilket innebär att du som trädgårdsägare snabbt kan njuta av en grönare och mer välmående gräsmatta.

En förpackning av Substral Super Gramino Mossa räcker till cirka 200 m2. Genom att införskaffa denna produkt kan man effektivt bekämpa mossa i trädgården och förbättra gräsmattans skönhet och hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Substral Super Gramino Mossa en pålitlig produkt för att hantera och förebygga mossa på gräsmattan. Med dess unika formel och förmåga att ge synbar effekt efter bara tre dagar är det en lösning som kommer att förbättra trädgårdens utseende.
Mer information
Artikel nr 41978
Räcker till

Ca 200 m2.