Simontorp planteringsjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Simontorp planteringsjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Weibulls Pinjebark 40l Helpall 33 säckar inkl frakt

Weibulls Pinjebark 40l Helpall 33 säckar inkl frakt

Simontorp Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

För odling i trädgårdsland, växthus och odlingsbänkar. Tillverkad av naturliga råvaror och godkänd för ekologisk odling. Innehåller PlusMineral som bl.a. är rik på kisel. Gödslad med KRAV godkänd gödsel.

4 395,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28002-9

Upptäck Simontorp Grönsaksjord KRAV – idealiska för ekologisk odling i trädgårdsland, växthus och odlingsbänkar. Denna kvalitetsjord är tillverkad av naturliga råvaror och är godkänd för ekologisk odling, vilket ger dig en trygg och hållbar grund för dina växter att frodas på.

Simontorp Grönsaksjord KRAV är gödslad med KRAV-certifierad gödsel och innehåller PlusMineral, som är rik på kisel samt järn, magnesium och kalcium. Tillsammans bidrar dessa näringsämnen till att öka växtens förmåga att ta upp näring från jorden, vilket gynnar tillväxten och ger ökad motståndskraft mot sjukdomar. Den är dessutom uppgödslad med kalimagnesia, en produkt som även yrkesodlare använder för att främja grönsakers tillväxt.

När du väljer Simontorp Grönsaksjord KRAV får du inte bara en fantastisk jord för dina växter, utan också en smidig hemleverans i form av 39st 40-liters säckar på pall. Med leverans direkt till tomtgränsen, eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet, sparar du både tid och energi jämfört med att köpa jorden i butik. Leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar, och avisering sker per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

Mer information
Artikel nr 28002