mallas_ullpellets_produktbild.jpeg

Mallas Ullpellets, 800g

Frodas Jordboost 500g

Ett naturligt näringstillskott som stimulerar växtens egna växtkraft och ger en optimal jordbalans. Används året runt både inom- och utomhus.
129,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
33009

Ett superfood för växter som ger dig gröna fingrar!

Mylla ner i dina inomhusväxter, blanda i såjorden vid frösådd eller i dina odlingslådor/rabatter utomhus.

- Ett naturligt näringstillskott som stimulerar växtens egna växtkraft.

- Ger en kraftigare och frodigare planta med intensivare blomning.

- Stimulerar rotutvecklingen och förbättrar jordhälsan.

- Ökar växtens motståndskraft mot kyla, torka och skadegörare.

- Godkänd för ekologisk odling, lokalt producerat i Orsa.

Användning: Strö 1 msk till en normalstor kruka (ca 1,5 liter) eller 1 dl till 10 liter jord. Påta ner i det översta jordlagret. Vattna som vanligt.

Används som näringstillskott en gång i månaden. Vid inblandning i jord som jordförstärkare räcker en påse Frodas till 120 liter jord.

Produkten är ett biostimulantmedel som består av 100% insektsskal, spillning och foderrester. Det är ett värmebehandlat, torrt och luktfritt pulver som lätt går att använda på växterna året om, såväl inne som ute. Frasset, som spillningen kallas, är godkänt för ekologisk odling och KRAV odling.

Frasset gynnar jordens mikrobiologiska aktivitet och ger nytt liv till dina växter. Dess naturliga höga innehåll av kitin stärker växtens motståndskraft och tillväxt. Frass är ett biostimulerande medel som främjar tillväxt och utveckling hos plantor under hela livscykeln från groning till avmognad.

Genom att ta vara på restråvaror som annars skulle slängas, så har man på ett naturligt sätt med hjälp av mjölmaskar omvandlat dem till högkvalitativt protein för både djur och människor. Samtidigt kan spillningen återföras från insekterna till jorden som ett biostimulerande näringstillskott. Genom detta har man skapat ett resurseffektivt, cirkulärt kretslopp för produktion av mat som ger en ökad prestanda i framtidens växtodling.

Innehåll 100% naturlig blandning av skal och spillning från insekter Kväve (N) 3%, Nitrat-N 0.0004%, Ammonium-N 0.04%, Fosfor (P) 3%, P-AI 0.15%, Kalium (K) 2%, K-AI 0.18%, Koppar (Cu) 0.22%, Järn (Fe) 2.5%, Mangan (Mn) 1.9%, Zink (Zn) 1.3%

Vikt: 500 g

Torrsubstans 95% Organiskt innehåll 35% NPK 3-3-2