Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar

Weibulls Planteringsjord 40l Helpall 51 säckar

Weibulls Torvfri Blomjord 18l Halvpall 45st säckar

Weibulls Torvfri Blomjord 18l Halvpall 45st säckar

Weibulls Torvfri planteringsjord 40l Helpall 48 säckar

Weibulls Torvfri planteringsjord är en högkvalitativ jordblandning som ger trädgårdsentusiaster en perfekt grund för växters tillväxt och utveckling. Blandningen innehåller fibermull, barkmull, trädgårdskompost, naturgödsel och Plus Mineral, vilket ger en näringsrik jord med god växtkraft.

48 säckar på en helpall med snabb hemleverans. Weibulls Torvfri planteringsjord är idealisk för plantering av träd, buskar och rabattväxter i hela trädgården samt för jordförbättring.

Till 5 299,00 kr

I lager

SKU
28018-9
Anpassa Weibulls Torvfri planteringsjord 40l Helpall 48 säckar
48 x Weibulls Torvfri planteringsjord 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Torvfri planteringsjord 40l Helpall 48 säckar

5 299,00 kr

Översikt

  Weibulls Torvfri planteringsjord är en högkvalitativ jordblandning som erbjuder en idealisk grund för trädgårdsentusiaster som vill ge sina växter en optimal miljö för tillväxt och utveckling. Denna jordblandning är framställd av fibermull, barkmull, trädgårdskompost, naturgödsel och Plus Mineral. Kombinationen av dessa ingredienser skapar en näringsrik jord med god växtkraft.

  Naturgödsel bidrar till att göra jorden näringsrik, medan Plus Mineral, ett stenmjöl rikt på kisel, järn och magnesium, gynnar växternas tillväxt, stärker deras motståndskraft mot sjukdomar och ökar deras förmåga att ta upp näringen ur jorden.

  Weibulls Torvfri planteringsjord är särskilt lämpad för plantering av träd, buskar och rabattväxter i hela trädgården. Dessutom fungerar jordblandningen utmärkt för jordförbättring. Det bör dock noteras att denna jord inte är avsedd för frösådd och sticklingar.

  En av fördelarna med att beställa Weibulls Torvfri planteringsjord är smidigheten att få hemleverans på pall. Detta innebär att du slipper åka till butiken och fylla bagageluckan eller släpkärran för att sedan köra hem allt. Produkten levereras med 48 säckar på en helpall, vilket gör det enkelt att hantera och fördela jorden i trädgården.

  Leveransen sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Leveranstiden ligger mellan 2-5 dagar, och kunden blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan den beräknade leveransen.

  Sammanfattningsvis erbjuder Weibulls Torvfri planteringsjord en gedigen grund för trädgårdsprojekt som involverar plantering av träd, buskar och rabattväxter samt förbättring av befintlig jord. Den snabba leveranstiden och bekväma leveranssättet, tillsammans med smidigheten att få hemleverans på pall, gör det enkelt för trädgårdsentusiaster att planera och genomföra sina projekt.