23_6764.jpg

Filterslang 25 meter

Aqua Pop Bevattningsväska Mint

Aqua Pop Bevattningsväska Mint

Weibulls Semestervattnare

Weibulls Semestervattnare är en effektiv lösning för att hålla dina krukväxter återfuktade och välmående även när du är på semester. Med god vätskeledningsförmåga och enkel användning, ger den automatisk vattning av dina krukväxter under 3-6 veckor. Förpackningen innehåller 5 semestervattnare på 100 cm vardera.

44,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
670270

Weibulls Semestervattnare är en effektiv växtvattenlösning, utformad för att hålla dina krukväxter återfuktade och välmående även när du är på semester. Denna genomtänkta produkt har en god vätskeledningsförmåga och tillhandahåller automatisk vattning av dina krukväxter under cirka 3-6 veckor. "Törstiga" växter kan behöva två vattnare.

Semestervattnaren är också ett utmärkt alternativ även när du är hemma, men kanske har bråttom och behöver extra hjälp med växtvården. Tack vare det smarta design, hjälper det dina växter att återhämta sig snabbt från eventuella torkperioder, vilket säkerställer att de behåller sin livliga och hälsosamma utstrålning även under utmanande förhållanden.

En förpackning innehåller 5 semestervattnare och varje vattnare är 100 cm lång. För bästa resultat, blötlägg hela vattnaren en längre tid, gärna över natten. Kontrollera sedan att hela tråden är blöt. Placera den ena änden i krukan och den andra i en behållare med vatten. Håll vattenytan några centimeter lägre än jordnivån i krukan för att undvika övervattning. Vi rekommenderar att du testar semestervattnaren någon dag innan du ska resa bort.

Weibulls Semestervattnare är det perfekta valet för dig som vill säkerställa att dina krukväxter får den vård de behöver, även när du inte är hemma. Genom att använda denna produkt, får du friska och livliga växter som kommer att ge en attraktiv touch till ditt hem eller utomhusområde.

  • Ger automatisk vattning under 3-6 veckor
  • God vätskeledningsförmåga
  • Lätt att använda och effektiv
  • Säkerställer att växterna inte torkar ut
  • Innehåller 5 semestervattnare på 100 cm vardera