4218_limring.png

Weibulls Limring

4225_applevecklarefalla.jpeg

Weibulls Feromonfälla Äppelvecklare

Weibulls Feromonfälla - Rönnbärsmal

Weibulls Rönnbärsmalsfälla är en effektiv lösning för att övervaka och kontrollera Rönnbärsmal, ett skadedjur vanligt i äppelodlingar. Fällan använder en specifik doftblandning för att locka till sig hanar under parningssäsongen, vilket hjälper dig att skydda din äppelskörd.
129,95 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
4223

Weibulls Rönnbärsmalsfälla är en effektiv lösning för att övervaka och kontrollera Rönnbärsmal (Argyresthia conjugella), ett skadedjur som ofta hittas i äppelodlingar. Fällan innehåller en specifik doftblandning - en attraktant som efterliknar rönnbärsmalshonans sexualferomon, som lockar till sig hanar under parningssäsongen.

Rönnbärsmalsfällan hjälper till att identifiera förekomsten av detta skadedjur i din trädgård, vilket är avgörande för att skydda din skörd. Kom ihåg att denna lösning fungerar bäst som en del av en helhetsplan för skadedjursbekämpning, inklusive strategier för att ta itu med larverna som faktiskt orsakar skadorna på dina äpplen.

En förpackning innehåller ett deltahus, fyra limskivor och fyra feromonkapslar. Fällan bör hängas upp i ett träd strax efter blomningen, och det rekommenderas att inte hänga upp flera fällor i samma träd. Limskiva och kapsel bör bytas var tredje till fjärde vecka för att säkerställa kontinuerlig övervakning av rönnbärsmal genom hela säsongen.

Weibulls Rönnbärsmalsfälla är det utmärkta valet för dig som vill skydda din äppelskörd från skador orsakade av rönnbärsmal. Genom att använda denna fälla kan du känna dig trygg med att din äppelskörd är skyddad mot detta skadedjur.

Denna fälla är resultatet av Weibulls långa erfarenhet och expertis inom skadedjurskontroll. Du kan lita på att Weibulls Rönnbärsmalsfälla ger dig ett effektivt sätt att övervaka och kontrollera rönnbärsmal i din trädgård.

  • Effektiv lösning för att övervaka och kontrollera Rönnbärsmal
  • Använder en specifik doftblandning för att locka till sig hanar
  • Komponent i en helhetsplan för skadedjursbekämpning
  • Ger dig trygghet att din äppelskörd är skyddad
Mer information
Artikel nr 4223