Weibulls Förodlingskit Hållbart

Weibulls Förodlingskit Hållbart

Weibulls Pluggbrätteset m bevattningsmatta

Få plats med flera plantor på liten yta med Weibulls Pluggbrätteset. Detta lättskötta set inkluderar ett pluggbrätte med 66 celler, bottenplatta och bevattningsmatta. Perfekt för tidig sådd, höstsådd eller sticklingar. Tillverkat av återvunnen plast med en bevattningsmatta av återvunnet material.
149,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
700062

Weibulls Pluggbrätteset är utformad för dig som vill maximera odlingen på ett begränsat utrymme. Med 66 celler om 4x4 cm ger pluggbrättet dig möjligheten att odla ett stort antal plantor samtidigt, utan att ta upp för mycket utrymme. Det är idealiskt för tidig sådd, höstsådd eller sticklingar, och ger dig de resultat du förväntar dig.

Pluggbrätteset är utmärkt för dig som vill ha en välordnad och effektiv odling. Dessutom, tack vare den medföljande bevattningsmattan och bottenplattan, blir vattningsprocessen mycket enklare. Genom att använda pluggbrättesetet får dina plantor en bra start och kan utvecklas väl innan de planteras ut på sin slutgiltiga plats.

För att använda Weibulls Pluggbrätteset, fyll först brättet med såjord av bra kvalitet. Häll vatten i tråget, placera den blötlagda bevattningsmattan i tråget och ställ brättet ovanpå. Så 1-3 frön per cell, beroende på frösort. Placera sådden på en varm och ljus plats, men undvik direkt solljus. Håll alltid sådden fuktig genom att vattna i tråget på bevattningsmattan.

  • Platseffektivt med 66 celler
  • Lämpligt för tidig sådd, höstsådd eller sticklingar
  • Enkel och effektiv bevattning tack vare medföljande bevattningsmatta och bottenplatta
  • Storlek: 53x32x6 cm
  • Hållbar konstruktion: tillverkad av återvunnen plast