4225_applevecklarefalla.jpeg

Weibulls Feromonfälla äppelvecklare

4287_ympvax.jpeg

Weibulls Ympvax

Weibulls Feromonfälla plommonvecklare

Weibulls Plommonvecklarfälla är en effektiv lösning för att övervaka och kontrollera Plommonvecklare, ett skadedjur som kan skada din plommonskörd. Fällan använder en speciell doftblandning för att locka till sig hanar, vilket hjälper till att skydda din skörd.
129,95 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
4224

Weibulls Plommonvecklarfälla är en effektiv lösning för att övervaka och kontrollera Plommonvecklare (Grapholita funebrana), ett skadedjur som kan orsaka betydande skador på din plommonskörd. Fällan använder en speciell blandning av doftämnen - en attraktant som efterliknar plommonvecklarhonans sexualferomon, som lockar hanar under parningssäsongen.

Plommonvecklarfällan ger dig en tydlig indikation på förekomsten av detta skadedjur i din trädgård, vilket är avgörande för att skydda din skörd. Det är dock viktigt att denna fälla används som en del av en helhetsstrategi för skadedjursbekämpning, eftersom det är larverna som faktiskt orsakar skadorna på dina plommon.

En förpackning innehåller ett deltahus, fyra limskivor och fyra feromonkapslar. Fällan bör hängas upp i ett träd strax efter blomningen, och det rekommenderas att inte hänga upp flera fällor i samma träd. Limskiva och kapsel bör bytas var tredje till fjärde vecka för att säkerställa kontinuerlig övervakning av plommonvecklare genom hela säsongen.

Denna fälla är resultatet av Weibulls långa erfarenhet och expertis inom skadedjurskontroll. Du kan lita på att Weibulls Plommonvecklarfälla ger dig ett effektivt sätt att övervaka och kontrollera plommonvecklare i din trädgård.

  • Effektiv lösning för att övervaka och kontrollera Plommonvecklare
  • Använder en speciell doftblandning för att locka till sig hanar
  • En del av en helhetsstrategi för skadedjursbekämpning
  • Ger trygghet för skydd av din plommonskörd
Mer information
Artikel nr 4224