Weibulls Torvfri Blomjord 18l 3-pack

Weibulls Torvfri Blomjord 18l 3-pack

Weibulls Så och kaktusjord 8l KRAV 2-pack

Weibulls Så och kaktusjord 8l KRAV 2-pack

Weibulls Planteringsjord torvfri 18l 4-pack

Torvfri jord är unik sammansättning av fibermull, barkmull och trädgårdskompost samt naturgödsel och Plus Mineral.

Jorden är lämpad för plantering av träd, buskar och rabattväxter i hel trädgården. Den passar även utmärkt för jordförbättring. Ej för frösådd och sticklingar.

Till 199,00 kr

Ej i lager

SKU
21918-4

* Obligatoriska fält

Weibulls Torvfri jord är en jordblandning som erbjuder en bra grund för växternas tillväxt och utveckling. Denna speciella jordblandning innehåller en kombination av fibermull, barkmull, trädgårdskompost, naturgödsel och Plus Mineral, vilket skapar en näringsrik jord som främjar en hälsosam växtkraft.

Tack vare naturgödslet får jorden en rik näringstillförsel, medan Plus Mineral, ett stenmjöl med höga halter av kisel, järn och magnesium vilket stödjer växternas tillväxt, förstärker deras motståndskraft mot sjukdomar och förbättrar deras förmåga att ta upp näring ur jorden.

Weibulls Torvfri jord passar utmärkt för plantering av träd, buskar och rabattväxter i hela trädgården, men fungerar även för jordförbättring. Det är viktigt att notera att denna jord inte är lämplig för frösådd och sticklingar.

Den här versionen av Weibulls Torvfri jord kommer i en 18-liters förpackning, vilket gör den mer lättanvänd och praktisk jämfört med 40-litersförpackningen. Fördelarna med detta inkluderar enklare hantering och förvaring.

Weibulls Torvfria jord erbjuder en lösning för trädgårdsprojekt som innefattar plantering av träd, buskar och rabattväxter, samt förbättring av befintlig jord. Med den mer praktiska 18-litersförpackningen blir det enkelt för alla som vill planera och genomföra sina projekt med framgång, oavsett om man är trädgårdsentusiast eller inte.