9789174248517.jpeg

Grönsaksboken av Paul Svensson

28901_vermiculite_web.jpg

Weibulls Vermiculite 8l

Weibulls Perlite 8l

Med Weibulls Perlite kan du förbättra jordstrukturen och skapa gynnsamma förhållanden för fröer och sticklingar. Detta vulkaniska mineralämne ökar syretillförseln och dräneringen i jorden.
129,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
28900

Weibulls Perlite är en utmärkt produkt för trädgårdsentusiaster som vill förbättra jordstrukturen och skapa gynnsamma förhållanden för fröer och sticklingar. Perlite, ett vulkaniskt mineralämne rikt på kisel, är känt för sina luft- och vattenhållande egenskaper, vilka bidrar till en förbättrad syretillgång och vattendränering i jorden.

Genom att använda Weibulls Perlite i trädgårdsprojekt säkerställs en lättarbetad jord, vilket gör det enklare att plantera och odla. Denna jordförbättring skapar en bättre jordstruktur, vilket i sin tur förbättrar växters tillväxt och utveckling. Det är viktigt att notera att produkten är helt luktfri, vilket gör den behaglig att använda.

Yrkesodlare har upptäckt fördelarna med Weibulls Perlite och använder den frekvent för att förbättra jordstrukturen och ge sina växter en bra grund för tillväxt. Den här produkten är en värdefull resurs för både professionella och hobbyodlare som önskar förbättra sina trädgårdsprojekt.

Weibulls Perlite en effektiv och pålitlig produkt för att förbättra jordens egenskaper och främja friska, kraftfulla växter. Genom att blanda in detta vulkaniska mineralämne i jorden kan trädgårdsentusiaster uppnå bättre resultat i sina odlingar och skapa en frodig och blomstrande trädgård.

  • Vulkaniskt mineralämne rikt på kisel
  • Förbättrar syretillgången och vattendränering
  • Gör jorden lättare att arbeta med
  • Helt luktfri för behaglig användning
Mer information
Artikel nr 28900