700001_vinkel_hel_pallkrage_corten_web.jpg

Weibulls Pallkrage Cortenfärg 120x80cm

700003_vinkel_hel_pallkrage_gra_web.jpg

Weibulls Pallkrage Antracitgrå 120x80cm

Weibulls Pallkrage, Svart 120x80cm

Svensktillverkad, stilren och hållbar pallkrage i plåt som du kan odla i under många år. Extra hög för att växter med längre rotsystem ska trivas bra. Höjd hela 30 cm.
1 199,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
700002
Weibulls svarta pallkrage är en stilren och hållbar odlingslösning för trädgården, perfekt för dig som söker en modern och minimalistisk design. Den svensktillverkade pallkragen i svart utförande är tillverkad av varmförzinkad plåt, vilket ger den en lång livslängd och utmärkt tålighet mot väder och vind. Den lackeras med utomhusbeständig polyesterlack som skyddar den svarta färgen och ger en vacker glans.

Den unika höjden på 30 cm är perfekt för växter med längre rotsystem och ger dem utrymme att växa och utvecklas på bästa sätt. Du kan välja mellan hel- och halvpallsmått för att hitta den bästa lösningen för din trädgårdsmiljö.

Weibulls svarta pallkrage är enkel att montera med hjälp av de 8 medföljande skruvarna och de förborrade hålen. Taggar i nedkant bidrar till ökad stabilitet när pallkragen är monterad i marken. Denna pallkrage är även staplingsbar, vilket innebär att du kan justera höjden på din odlingsbädd efter behov.

För att skydda dina växter mot sniglar och andra skadedjur finns möjligheten att montera en snigellist på pallkragen. De förborrade hålen underlättar monteringen av snigellisten.

Mått: 120x80x30 cm
Mer information
Artikel nr 700002
Färg Svart