700005_vinkel_halv_pallkrage_zink_web.jpg

Weibulls Pallkrage Zink, 80x60 cm

700007_vinkel_halv_pallkrage_svart_web.jpg

Weibulls Pallkrage Svart, 80x60 cm

Weibulls Pallkrage, Corten 80x60cm

Svensktillverkad, stilren och hållbar pallkrage i plåt som du kan odla i under många år. Extra hög för att växter med längre rotsystem ska trivas bra. Höjd hela 30 cm.
899,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
700006
Weibulls cortenfärgade pallkrage ger en rustik och jordnära känsla till din trädgård. Den svenska tillverkningen säkerställer kvalitet och hållbarhet, och cortenfärgen ger en varm och naturlig touch till dina odlingar. Pallkragen är tillverkad av varmförzinkad plåt, vilket ger den en lång livslängd och tålighet mot väder och vind. Den lackeras med utomhusbeständig polyesterlack som skyddar cortenfärgen och ger en vacker glans.

Den unika höjden på 30 cm är perfekt för växter med längre rotsystem och ger dem utrymme att växa och utvecklas på bästa sätt. Du kan välja mellan hel- och halvpallsmått för att hitta den bästa lösningen för din trädgårdsmiljö.

Weibulls cortenfärgade pallkrage är enkel att montera med hjälp av de 8 medföljande skruvarna och de förborrade hålen. Taggar i nedkant bidrar till ökad stabilitet när pallkragen är monterad i marken. Denna pallkrage är även staplingsbar, vilket innebär att du kan justera höjden på din odlingsbädd efter behov.

För att skydda dina växter mot sniglar och andra skadedjur finns möjligheten att montera en snigellist på pallkragen. De förborrade hålen underlättar monteringen av snigellisten.

Mått: 80x60x30 cm
Mer information
Artikel nr 700006
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!