Juniorboken - Pyssla med Weibulls Busfrön

Juniorboken - Pyssla med Weibulls Busfrön

odlingskruka_syrenlila_700226__1_.jpg

Weibulls Odlingskruka 8cm

Weibulls Odlingsset för Juniorer

Weibulls Odlingsset Junior är ett komplett kit för unga odlare. Med drivhus, insatskrukor, odlingsbriketter, lätta fröer och en rolig pysselbok, introducerar detta set barn till trädgårdsarbete på ett lekfullt och lärorikt sätt.
Ordinarie pris 139,00 kr Specialpris 69,50 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
700233

Weibulls Odlingsset Junior är perfekt för de unga odlarna. Detta kompletta kit erbjuder allt som behövs för att introducera trädgårdsarbete till barn på ett roligt och lärorikt sätt. Det innehåller ett drivhus, insatskrukor, odlingsbriketter och lätta fröer, samt en pysselbok som ger en spännande inblick i odlingsvärlden.

Drivhuset, som kommer i en strålande limegrön färg, är komplett med 18 insatskrukor, som gör det perfekt för att börja odla en mängd olika växter. Odlingsbriketterna hjälper till att starta fröerna på rätt sätt, medan de två påsarna med lätta fröer ger en bra start på trädgårdsresan.

Weibulls Odlingsset Junior är mycket mer än bara ett odlingsset. Det är en introduktion till en värld fylld av möjligheter, skönhet och lärande. Oavsett om det är en present till ett nyfiket barn eller ett verktyg för att engagera unga sinnen i trädgårdsarbete, är detta set ett utmärkt val.

  • Innehåller ett limegrönt drivhus med 18 insatskrukor
  • Mått på drivhus: 36x22x15 cm
  • Innehåller odlingsbriketter och två påsar med lätta fröer
  • Inkluderar en rolig och lärorik pysselbok
  • Perfekt som en present till unga odlare
Mer information
Artikel nr 700233
Färg Limegrön